Λαμία: Γίνε εθελοντής στο ECO Rally Acropolis 2021 – Δήλωσε τώρα αίτηση συμμετοχής για μια εμπειρία ζωής

 

               Η επιστροφή του θρυλικού Rally Acropolis είναι γεγονός και μπορείς και εσύ να είσαι πρωταγωνιστής στο επίκεντρο των αγωνιστικών εξελίξεων από τη θέση του εθελοντή. 


Ζήσε την εμπειρία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και αν είσαι πάνω από 18 ετών, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου  έως 20 Αυγούστου στη φόρμα εθελοντισμού στο https://www.acropolisrally.gr/portal/el/ethelontes   και γίνε ενεργό μέλος του σημαντικότερου αθλητικού γεγονότος της χρονιάς!


              Ο Εθνικός μας αγώνας χρειάζεται την δική σου παρουσία για την άρτια διεξαγωγή του από 9-12 Σεπτεμβρίου. Γίνε και εσύ ένας από όσους θα  υποδεχτούν του θεατές του Rally Acropolis σε όλα τα κρίσιμα σημεία του αγώνα.


              Απαραίτητη προϋπόθεση για την εθελοντική σου παρουσία ο ολοκληρωμένος εμβολιασμός κατά του COVID-19 ή η πρόσφατη βεβαίωση νόσησης.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη