Επιστροφή από διακοπές με self test και εμβολιασμό: Νέες οδηγίες από την Κυβέρνηση

Eurokinissi

Η Κυβέρνηση δίνει οδηγίες για την ασφαλή επιστροφή των ταξιδιωτών από τις διακοπές τους με νέο βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Νέο βίντεο με συμβουλές για την ασφαλή από τη νόσο του κορονοϊού επιστροφή των πολιτών από τις διακοπές τους και με την παρότρυνση να σπεύσουν να εμβολιαστούν, όλοι όσοι δεν το έχουν κάνει ακόμη, ανήρτησε η κυβέρνηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στον επίσημο λογαριασμό της Ελληνικής κυβέρνησης στο Twitter, «επιστρέφοντας από τις διακοπές προσέχουμε περισσότερο.

Κάνουμε self test και για μία εβδομάδα δεν ερχόμαστε σε στενή επαφή με ευπαθείς ομάδες, ειδικά εάν αυτές δεν έχουν εμβολιαστεί. Και εμβολιαζόμαστε! Κλείστε ραντεβού, προστατεύστε τον εαυτό σας. emvolio.gov.gr»

{https://twitter.com/govgr/status/1427594841886629890?s=20}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/384RHg1
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη