Λαμία: Service Park - Ράλι Ακρόπολις μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες

Το Ράλι Ακρόπολις πλησιάζει. Ποιοι το υγειονομικό πρωτόκολλο για τους θεατές.

Το Ράλι Ακρόπολις θα διεξαχθεί 9-12 Σεπτεμβρίου, με βάση της Λαμία, η οποία θα είναι το κέντρο του αγώνα και το Service Park, έχοντας ειδικές διαδρομές στην Αττική, στην Κορινθία και τη Φθιώτιδα.

Ο αγώνας θα έχει θεατές, ωστόσο η παρουσία τους υπόκειται σε Υγειονομικό πρωτόκολλο, καθώς προέχει η υγειονομική ασφάλεια όλων, εκτός από την ασφάλεια στους δρόμους.

Σύμφωνα με όσα θα ισχύσουν, όσοι θεατές θελήσουν να επισκεφθούν το Service Park, που βρίσκεται στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, ώστε να δουν από κοντά τις επισκευές στα αυτοκίνητα, αλλά και τα πληρώματα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή να έχουν πιστοποιητικό νόσησης (που εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει για έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση).

Οι ανήλικοι άνω των 12 και έως 15 ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR test 72 ωρών ή Rapid Ag test 48 ωρών. Στους ανηλίκους έως και 12 ετών θα επιτρέπεται η είσοδος και με αρνητικό self-test που θα έχει διενεργηθεί την ίδια μέρα.

Η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική καθ' όλη τη διάρκεια παραμονής στο Service Park, ενώ συστήνεται στους θεατές να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας (1,5μ.) και να μη συνωστίζονται εμπρός από τους χώρους των αγωνιστικών ομάδων.

Ειδικότερα σε ό,τι αφορά τους χώρους εστίασης θα λειτουργούν με τήρηση των σχετικών υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Όλα, βέβαια, θα επικαιροποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες και τις εισηγήσεις των επιστημόνων, με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Για την παρακολούθηση του αγώνα στις ειδικές διαδρομές, συστήνεται θερμά η εφαρμογή όλων των υγειονομικών μέτρων, με χρήση μασκών και αντισηπτικών για τα χέρια, καθώς και με διατήρηση αποστάσεων.

Για τον καλύτερο και ασφαλέστερο προγραμματισμό, στο www.acropolisrally.gr, και συγκεκριμένα στον τομέα "Θεατές", έχουν αναρτηθεί οι χάρτες των ειδικών διαδρομών του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις, όπως και οι προτεινόμενες προσβάσεις, σε αρχεία που υποστηρίζονται από την εφαρμογή Google Earth.

www.sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη