Super League 1: Δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο

Super League 1: Δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο

Το πρωτάθλημα της Super League 1 δεν πρόκειται να ξεκινήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο, καθώς η προκήρυξη του πρωταθλήματος δεν ψηφίστηκε ούτε με απλή πλειοψηφία.

Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Άρης, ΟΦΗ, Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα (σ.σ.: οι ΠΑΕ που έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο), όπως και στις προηγούμενες Γενικές Συνελεύσεις απείχαν από τη διαδικασία, οπότε η ιστορία μετατίθεται για μια ακόμα φορά, για την προσεχή Πέμπτη 19 Αυγούστου.

Εν τούτοις ακόμα και να ψηφιστεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος την Πέμπτη, το πρωτάθλημα δεν μπορεί, βάσει ΚΑΠ, να ξεκινήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με πλήροφορίες η εμπλοκή είναι τέτοια που δεν αποκλείεται να μην έχουμε σέντρα ούτε το επόμενο Σαββατοκύριακο 28-29/8, κάτι που σημαίνει ότι στην καλύτερη περίπτωση η σέντρα του πρωταθλήματος μεταφέρεται για τις 11-12 Σεπτεμβρίου, αφού το Σαββατοκύριακο 4-5 Σεπτεμβρίου, υπάρχει προγραμματισμένη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων.

Πλέον αναμένονται οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 1 που διεξάγεται αυτή την ώρα.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3jZWJ2D
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη