United Group: Μετά τη Nova εξαγόρασε και τη Wind σε deal που αγγίζει το 1 δισ. ευρώ

EUROKINISSI

Ο διεθνής όμιλος μπαίνει με «φόρα» στην ελληνική αγορά κινητής τηλεφωνίας.

Σε ανακοίνωσή του ο όμιλος United Group γνωστοποιεί πως ήρθε σε συμφωνία με την Crystal Almond Holdings Limited για την απόκτηση της Wind, μια δηλαδή από τους τρεις παρόχους υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα. Η μεταβίβαση αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2022.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η οι δραστηριότηρες της εταιρείας θα ενωθούν με αυτές της Nova σε σταθερή τηλεφωνία και τηλεόραση. Το γεγονός αυτό θα δημιουργήσει τον δεύτερο μεγαλύτερο οργανισμό τηλεπικοινωνιών της χώρας.

«Η Ελλάδα είναι μια αγορά - κλειδί για εμάς, και με αυτή την εξαγορά μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν κυρίαρχο οργανισμό και να συνεισφέρουμε στην εξέλιξη των τηλεπικοινωνιών της χώρας, με επενδύσεις σε υποδομές, περιεχόμενο, τεχνολογία και καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του United Group, Νίκος Σταθόπουλος.

Η Wind αριθμεί στην Ελλάδα περίπου 4,2 εκατ. χρήστες σε κινητή, internet και τηλεόραση και το αντίτιμο της εξαγοράς της φέρεται να «άγγιξε» το 1 δισ. ευρώ.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3yRpViG
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη