Πάτρα: 15χρονος τραυματίας από αιματηρή συμπλοκή

Πάτρα: 15χρονος τραυματίας από αιματηρή συμπλοκή

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών που εμπλέκονται σε αιματηρό επεισόδιο με θ΄ύμα έναν 15χρονο στην Πάτρα

Στον τραυματισμό με αιχμηρό αντικείμενο ενός 15χρονου οδήγησε συμπλοκή που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στην πλατεία της Αρόης στην Πάτρα. Το θύμα διακομίστηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο και φέρει ευτυχώς επιπόλαια τραύματα στους γλουτούς. 

Σύμφωνα με το tempo24.news, αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για επεισόδιο στην πλατεία, με συμμετοχή ομάδας δέκα ατόμων. Στην σύρραξη χτύπησε 15χρονος με αιχμηρό αντικείμενο, ενώ αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθούν τώρα να διακριβώσουν τα αίτια που προκάλεσαν το επεισόδιο, αλλά και τα κίνητρα των δραστών.

Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί πως στην περιοχή της Αρόης τα περιστατικά διαπληκτισμών μεταξύ νεαρών ατόμων είναι ιδιαίτερα συχνά.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3k339PY
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη