Κ17: Παναιτωλικός – ΠΑΣ Λαμία 2-1

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ17  της Super League στο Αθλητικό Κέντρο στο Emileon o Παναιτωλικός νίκησε με σκορ 2-1 την ομάδα της Λαμίας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γυριστό σουτ του Μόκκα στο 21’ .

Στο 48΄ η Λαμία κέρδισε πέναλτι με τον Μάριο Τσίτζηρα το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το 1-1 και ταυτόχρονα αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Παπασωτήρης του Παναιτωλικού με κόκκινη κάρτα. Στο 62’ ο Παναιτωλικός προηγήθηκε ξανά με τον Γιωτόπουλο για το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός: Παπασωτήρης, Μόκκας, Κουτσουπιάς, Μποκώρος, Καπνιάρης, Ράδος, Κοντούρης, Κυριαζής (48’ Βλάμης), Γιωτόπουλος (80’ Γαλιάτσος), Μπρατσιώτης, Καβαλλάρης (75’ Μωραΐτης).

ΠΑΣ Λαμία (Σπύρος Κουκούλης): Καραγιάννης, Καψής, Αλαμάνης (75΄ Βέρρης), Νικολόπουλος, Κούτλας, Ζαλοκώστας (60΄ Γιοργκάλι), Κατσίκας, Κλητοράκης, Αποστόλου (46΄ Τσίτζηρας), Κρασαντές (Τσάμαλης), Γιαννέλης (75΄ Γκλάβας).

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη