Σε περιοδεία ανά τις Περιφερειακές Διευθύνσεις του ΟΠΕΚΑ η διοικητής του οργανισμού

Σε περιοδεία ανά τις Περιφερειακές Διευθύνσεις του ΟΠΕΚΑ η διοικητής του οργανισμού

Μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων στις μετακινήσεις λόγω COVID, η διοικητής του ΟΠΕΚΑ κ. Ξένια Παπασταύρου ξεκίνησε περιοδεία ανά τις Περιφερειακές Διευθύνσεις του Οργανισμού πανελλαδικά προκειμένου να συζητηθούν με τα στελέχη τους θέματα που άπτονται του εργασιακού περιβάλλοντος και της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης των πολιτών.

Σε αυτό το πλαίσιο, την Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021, η κ. διοικητής επισκέφτηκε την Τρίπολη και την Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Γενικός Διευθυντής Παροχών ΟΠΕΚΑ κ. Κωνσταντίνος Γεώρμας.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου εξυπηρετεί τους νομούς Αργολίδας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Κορινθίας και Αρκαδίας.

Η κ. διοικητής συνομίλησε με την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης κ. Φωτεινή Σκλάβου και τους Προϊσταμένους των δύο τμημάτων, κ. Ελένη Αργυροπούλου και κ. Ιωάννη Κρεατσούλα, καθώς και με όλα τα στελέχη της Διεύθυνσης. `Άκουσε τις απόψεις και τις προτάσεις τους και τους ευχαρίστησε για την άοκνη, καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλουν ως ομάδα προκειμένου ο Οργανισμός να ολοκληρώνει με εύρυθμο τρόπο το έργο του και να βρίσκεται στην υπηρεσία των πολιτών.

Συνάντηση με τον Περιφεριάρχη

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, η κ. Διοικητής έγινε δεκτή από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα. Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν ζητήματα που άπτονται της αντιμετώπισης των αναγκών
των ευάλωτων συμπολιτών μας στους νομούς αρμοδιότητας της Περιφερειακής Διεύθυνσης του Οργανισμού και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Από την πλευρά του κ. Περιφερειάρχη αναλύθηκαν οι προκλήσεις αναφορικά με τα προβλήματα της περιθωριοποίησης και της φτώχειας, καθώς και οι πρωτοβουλίες της Περιφέρειας επί αυτών των θεμάτων.

Η κυρία Παπασταύρου αναφέρθηκε στην κρίσιμη σημασία των επιδοματικών πολιτικών που υλοποιούνται από τον Οργανισμό στην Περιφέρεια. Παράλληλα η κ. Διοικητής τόνισε την ανάγκη ύπαρξης ανοικτού διαύλου επικοινωνίας για τον καλύτερο συντονισμό με τις υπηρεσίες των Κέντρων Κοινότητας στην επικράτεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με σκοπό τη σωστή ενημέρωση για τα προγράμματα και τις παροχές που δικαιούνται οι πολίτες και την εξυπηρέτησή τους.

Επόμενοι σταθμοί

Την επόμενη εβδομάδα η κ. διοικητής θα επισκεφθεί την Περιφερειακή Διεύθυνση του Οργανισμού στην Πάτρα και σύντομα θα ακολουθήσουν επισκέψεις στις Διευθύνσεις της Λάρισας και της Κομοτηνής.

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3kGjWbZ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη