ΔΕΘ 2021: Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στα εγκαίνια της 85ης ΔΕΘ (βίντεο)

ΔΕΘ 2021: Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στα εγκαίνια της 85ης ΔΕΘ (βίντεο)

Στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο μιλά στις 20:00 ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, απ' όπου θα εγκαινιάσει την 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα εξαγγέλλει τις πολιτικές και οικονομικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης. Σε «αστακό» έχει μετατραπεί το Βελλίδειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα γύρω από το δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

 Λίγο νωρίτερα σύμφωνα με τα τοπικά μέσα τα ίδια άτομα συμμετείχαν σε πορείας των αντιεμβολιαστών. Μερίδα ατόμων άναψε πυρσούς και φωνάζει συνθήματα κατά της κυβέρνησης και κατά των δημοσιογράφων.

Τα άτομα φέρονται να προκαλούν και τις αστυνομικές δυνάμεις όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ. 

Πριν από λίγο έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο.

«Η κοινωνία και η οικονομία μας έμειναν  όρθιες»

Σύντομα θα γίνουν 24 τα rafale ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός κατά την έναρξη της ομιλίας του τονίζοντας ότι η προηγούμενη περίοδος ήταν κρίσιμη. Η κοινωνία και η οικονομία μας έμειναν  όρθιες. Δεσμεύτηκα προσωπικά ότι κανένας δεν θα αντιμετωπίσει μόνος αυτή την πρωτοφανή θύελλα είπε. 

Οι Έλληνες πληρώνουν πλέον λιγότερο ΕΝΦΙΑ και εισφορές από ότι παλαιότερα.

Αναφορικά με τον κορονοϊό δήλωσε ότι έχουμε τις λιγότερες απώλειες από πολλά ευρωπαϊκά κράτη τονίζοντας ότι το ΕΣΥ μετρά 10.000 νέες προσλήψεις. 

Περισσότερα σε λίγο...

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, ο πρωθυπουργός, κατά την επίσκεψή του στα περίπτερα της ΔΕΘ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την ολοκλήρωση του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού σχετικά με την ανάπλαση του χώρου της Έκθεσης.

Είπε ότι η επιλογή της ανάπλασης ήταν η σωστή απόφαση και τόνισε πως η λειτουργία της Διεθνούς Έκθεσης στο κέντρο της πόλης θα είναι ένα συγκριτικό πλεονέκτημα της Θεσσαλονίκης, καθώς σε άλλες πόλεις του εξωτερικού οι εκθέσεις βρίσκονται μακριά από το κέντρο.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2X8QhiH
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη