Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκίνητου Λαμίας: Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021 ολοκληρώθηκε με επιτυχία, δίνοντας ραντεβού για την επόμενη χρονιά ακόμη πιο συναρπαστικό!

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021 ολοκληρώθηκε με επιτυχία, δίνοντας ραντεβού για την επόμενη χρονιά ακόμη πιο συναρπαστικό!

Σε έναν αγώνα που χαρακτηρίστηκε από την έντονη εναλλαγή των καιρικών συνθηκών στις ειδικές διαδρομές καθώς και από την σωστή διαχείριση των ελαστικών, οι αθλητές της Α.Λ.Α.Λαμίας, κατάφεραν να βρεθούν στην ράμπα του τερματισμού.

Συγκεκριμένα στην 30η θέση της γενικής κατάταξης τερμάτισαν οι Νίκος Ζιώβας-Χρήστος Κουζιώνης με Ford Fiesta ST Rally3, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα.

Λίγο πίσω τους και στην 34η Θέση της γενικής κατάταξης ολοκλήρωσαν τον αγώνα, οι Παναγιώτης Χατζητσοπάνης-Νίκος Πετρόπουλος με Ford Fiesta MK II, οι οποίοι αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα κατά την διάρκεια του αγώνα.

Την ράμπα του τερματισμού ανέβηκαν και οι Λούης Παπαγεωργίου-Βασίλης Κούγιας Peugeot 208 Rally4, οι οποίοι βρέθηκαν στην 42η θέση της γενικής κατάταξης.

Ευχόμαστε ανάλογες επιτυχίες και σε μελλοντικές παρουσίες των πληρωμάτων στους αγώνες και ευχόμαστε να τους ξαναδούμε στις ε.δ. του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022!


 

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη