-->

Καιρός για παραλία το Σαββατοκύριακο - Στα 30αρια πάλι η θερμοκρασία

Καιρός για παραλία το Σαββατοκύριακο - Στα 30αρια πάλι η θερμοκρασία

Αισθητή άνοδο θα παρουσιάσει ο υδράργυρος το Σαββατοκύριακο και θα κυμανθεί σε σχεδόν καλοκαιρινά επίπεδα, ειδικά την Κυριακή, ενώ θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και τις δύο ημέρες.

Το Σάββατο, στα νότια παράλια της Αττικής θα επικρατούν νότιοι άνεμοι με ένταση 2-3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι σχεδόν ήρεμη και η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 27οC. Στα παράλια της ανατολικής Αττικής, θα πνέουν ανατολικοί άνεμοι με ένταση 3 μποφόρ, οπότε η θάλασσα θα είναι σχετικά ήρεμη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 27οC.

Στα παράλια της δυτικής Αττικής, θα πνέουν άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων με ένταση 2-3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη και η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 30-31οC.

Τέλος, στα παράλια της βόρειας Αττικής, θα πνέουν ανατολικοί άνεμοι με ένταση έως 3 μποφόρ οπότε και η θάλασσα θα είναι σχετικά ήρεμη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 28οC. Αίθριος καιρός καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας θα επικρατήσει στο νομό.

Χάρτης καιρικών συνθηκών στις παραλίες της Αττικής το Σάββατο

Την Κυριακή, στα νότια παράλια της Αττικής θα επικρατούν νότιοι άνεμοι με ένταση 2-3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη και η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 28-29οC.

Στα παράλια της ανατολικής Αττικής, θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι με ένταση 3-4 μποφόρ, οπότε η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 28-29οC.

Στα παράλια της δυτικής Αττικής, θα πνέουν άνεμοι δυτικών διευθύνσεων με ένταση 2 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη και η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 30-31οC.

Τέλος, στα παράλια της βόρειας Αττικής, θα πνέουν ανατολικοί-βορειοανατολικοί άνεμοι με ένταση 2-3 μποφόρ, οπότε και η θάλασσα θα είναι σχεδόν ήρεμη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 30οC.

Αίθριος καιρός καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας θα επικρατήσει στο νομό.

Χάρτης καιρικών συνθηκών στις παραλίες της Αττικής την Κυριακήfrom Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/39zNaCU
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->