Τι ώρα κλείνει η γραμμή 3 του μετρό

Τι ώρα κλείνει η γραμμή 3 του μετρό

Μόνο το διάστημα 15:30 -16:00 δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του Μετρό, από και προς το Αεροδρόμιο, κανονικά θα διεξάγονται τα υπόλοιπα δρομολόγια.

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν σήμερα όλα τα δρομολόγια της Γραμμής 3 του Μετρό, από και προς το Αεροδρόμιο, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και μόνο μεταξύ των ωρών 15:30- 16:00 δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τη ΣΤΑΣΥ ΑΕ.

Το πρόγραμμα της Συνόδου

Γεμάτο είναι το πρόγραμμα της Συνόδου EUMED 9 και έτσι ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στις 12:00 στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Κροάτη ομόλογό του, Αντρέι Πλένκοβιτς, ενώ στις 14:15 θα συναντηθεί με τον Ιταλό πρωθυπουργό, Μάριο Ντράγκι, στο ΚΠΙΣΝ.

Εν συνεχεία, οι εργασίες της Συνόδου EUMED 9 θα αρχίσουν στις 15:30 με τη συμμετοχή και της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Στις 17:00 θα αρχίσει η Σύνοδος Κορυφής EUMED 9, στην οποία θα λάβουν μέρος τα προαναφερθέντα πρόσωπα και, στις 19:40, οι ηγέτες θα κάνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Τέλος,, στις 20:30, οι ηγέτες που συμμετέχουν στη Σύνοδο EUMED 9, θα παρακαθήσουν σε δείπνο.

Τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ

Η ΕΛ.ΑΣ. απαγόρευσε τις συναθροίσεις, αλλά και κάθε υπαίθρια δημόσια συνάθροιση από τις 06:00 έως και τις 24:00 της Παρασκευής (17/09).

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση, η Αστυνομία αναφέρει: «Η απαγόρευση επιβάλλεται καθώς εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια και επαπειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στην εν λόγω περιοχή, ενόψει της πραγματοποίησης στο Κέντρο Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» της Διάσκεψης Κορυφής EUMED 9 και των προγραμματισμένων συμμετοχών σε αυτή επίσημων προσώπων».

Έτσι, λοιπόν, η απαγόρευση συναθροίσεων και δημόσιων εκδηλώσεων απαγορεύεται στην περιοχή που περικλείεται από τις εξής οδούς και λεωφόρους: Λ. Αμαλίας & Λ. Βασ. Όλγας – Λ. Βασ. Όλγας – αριστερά Λ. Βασ. Κωνσταντίνου – δεξιά Σπύρου Μερκούρη – αριστερά Μιχαλακοπούλου (έως τη συμβολή της με τη Χατζηγιάννη Μέξη) – αριστερά Χατζηγιάννη Μέξη – αριστερά Λ. Βασ. Σοφίας – δεξιά Σέκερη – Σόλωνος – αριστερά Λυκαβηττού – Αμερικής – Κολοκοτρώνη – αριστερά Βουλής – δεξιά Ναυάρχου Νικοδήμου – Φλέσσα – αριστερά Τριπόδων – Λυσικράτους – Πύλη Ανδριανού.

Ακόμα, ανάλογη απαγόρευση ισχύει και για την περιοχή που περικλείεται από τις εξής οδούς και λεωφόρους: Λ. Συγγρού (στο ύψος Λ. Αμφιθέας & Λ. Κατσώνη) – Λ. Κατσώνη – Επαμεινώνδα – Λ. Ποσειδώνος (ρεύμα προς Γλυφάδα) – Λ. Απόλλωνος – Ηχούς – Λ. Αμφιθέας (έως στο ύψος της Λ. Συγγρού).

Ωστόσο, παρά τη σχετική απαγόρευση, φορείς και οργανώσεις έχουν προαναγγείλει συνάθροιση για τις 19:00 στην Πλατεία Συντάγματος.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3khn79w
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη