-->

Μητρόπολη κερνά σοκολατάκια και«τρολάρει» αντιεμβολιαστές: «Πανελλαδική συγκέντρωση... 48 ατόμων από Χριστιανούς που δεν έχουμε δει σε ναούς»

larissanet.gr

Εμβολιασμούς σε συνεργασία με ειδικά κλιμάκια ετοιμάζει η Μητρόπολη Λάρισας και Τυρνάβου, με αντιεμβολιαστές να συγκεντρώνονται έξω από τον ναό για να διαμαρτυρηθούν. Με απίστευτο «τρολάρισμα» απάντησε η Μητρόπολη.

Συγκεκριμένα, συγκέντρωση αντιεμβολιαστών πραγματοποιήθηκε έξω από τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, ενάντια στην πρωτοβουλία της Μητρόπολης να συνεργαστεί με την 5η Υγειονομική Περιφέρεια και κινητή μονάδα εμβολιασμών, ώστε να γίνονται εμβολιασμοί έξω από τον ναό. Η Μητρόπολη αποφάσισε να... γλυκάνει τους αντιεμβολιαστές με σοκολατάκια και απάντησε με μία «απίστευτη» ανακοίνωση.

Έξω από τα γραφεία της Μητρόπολης Λάρισας βρέθηκαν κάτοικοι που τάχθηκαν κατά της απόφασης του Μητροπολίτη κ. Ιερώνυμου, ενώ κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας, διαβάστηκε ανοιχτή επιστολή η οποία στη συνέχεια επιδόθηκε προς τον Μητροπολίτη.

«Θεωρούμε ότι ετοιμάζεστε να διαπράξετε μέγιστο πνευματικό ολίσθημα, αμαρτάνοντας ο ίδιος και προτρέποντας και το ποίμνιό σας στην αμαρτία. Η ευθύνη σας Σεβασμιώτατε είναι όση η απόσταση της γης από τον ουρανό…» αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Η ανακοίνωση από την Ιερά Μητρόπολη Λάρισας:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα (σ.σ. χτες, Πέμπτη) έξω από τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου πανθεσσαλική/πανελλαδική συγκέντρωση 48 (!!!) αντιεμβολιαστών, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στην πρωτοβουλία της Ιεράς Μητροπόλεως να συνεργαστεί με την 5η Υγειονομική Περιφέρεια και κινητή μονάδα εμβολιασμών να παρευρίσκεται κάθε Κυριακή βάσει προγράμματος έξω από Ιερούς Ναούς ώστε να καταπολεμηθεί ο φόβος και να διευκολυνθούν συνάνθρωποι μας στη θωράκιση τους ενάντια στην πανδημία.

Η Ιερά Μητρόπολη σέβεται την οποία άποψη, ακόμη και αυτήν που στερείται επιχειρημάτων, ή καταφεύγει ακόμη και στο παράλογο για να εκφράσει εμπάθεια και άρνηση.

Επειδή το κυριότερο επιχείρημα που ακούστηκε εναντίον των εμβολίων είναι ότι όσοι υπηρετούμε τέτοιες πρωτοβουλίες είμαστε μασόνοι, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, καθώς και το σύνολο των συνεργατών της Ιεράς Μητροπόλεως δηλώνουν πως ούτε έχουν σχέση με τέτοιους χώρους, ούτε γνωρίζουν τέτοιους ανθρώπους. Πιστεύουμε πως μετά την δήλωση μας αυτήν καταρρίπτεται το επιχείρημα και οι αγαπητοί μας διαμαρτυρόμενοι θα προσέλθουν να εμβολιαστούν.

Εντύπωση έκανε η δήλωση κάποιων πως είναι Χριστιανοί την στιγμή που δεν τους έχουμε δει σε Ναούς, ενώ επίσης εντυπωσιακό ήταν το ότι στην εκδήλωση μίλησε τ. αντιπεριφερειάρχης, ο οποίος αναγκάστηκε να παραιτηθεί για λόγους καθόλου χριστιανικούς, που γνωρίζει η Λάρισα.

Μετά την επίδοση του κειμένου διαμαρτυρίας εναντίον της πρωτοβουλίας της, η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου μοίρασε σοκολατάκια στους συγκεντρωμένους, για να μην φύγουν πικραμένοι».from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3o4slrM
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->