Όλα τα μέτρα για νέους που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης: Δωρεάν 50 GBs

Όλα τα μέτρα για νέους που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης: Δωρεάν 50 GBs

Δωρεάν 50 gigabytes ανακοίνωσε από το βήμα της ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Δωρεάν 50 gigabytes προσφέρει η κυβέρνηση σε όσους νέους εμβολιάζονται.

 

Πρώτη πρωτοβουλία, το πρώτο ένσημο: νέοι έως 29 ετών χωρίς προϋπηρεσία όταν προσλαμβάνονται με πλήρη απασχόληση θα ενισχύονται με 1.200 για έξι μήνες. Τα 600 θα απευθύνονται στον εργοδότη και τα άλλα 600 στους νέους και νέες. Επίσης από το 2022, οι επιδοτούμενες θέσεις εργασίας αυξάνονται από τις 100 στις 150.000. Το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα επεκτείνεται και στους 28.000 σπουδαστές των δημοσίων ΙΕΚ. Στους πολίτες κάτω των 29 ετών, μηδενίζεται το ειδικό τέλος κινητής τηλεφωνίας και data, ώστε όλοι οι νέοι να έχουν ευκολότερη πρόσβαση στην επικοινωνία. Για τους εφήβους 15 – 17 ετών, που έχουν εμβολιαστεί, θα έχουν δωρεάν κάρτα στο κινητό τους 50 GB. Επιπλέον, καθιερώνεται η ψηφιακή κάρτα νέων».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3z1L8pu
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη