Athens Pride 2021: Σε εξέλιξη η πορεία Υπερηφάνειας με κεντρικό σύνθημα: «Aυτό που μας ενώνει» (LIVE βίντεο)

Athens Pride 2021: Σε εξέλιξη η πορεία Υπερηφάνειας με κεντρικό σύνθημα: «Aυτό που μας ενώνει» (LIVE βίντεο)

Με κεντρικό σύνθημα «αυτό που μας ενώνει» πραγματοποιείται αυτή την ώρα η παρέλαση Υπερηφάνειας. Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Κλαυθμώνος και θα ολοκληρωθεί στη Βουλή.

Σημειώνεται ότι φέτος το Athens Pride 2021 είναι προσαρμοσμένο στα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό και δεν θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συναυλία, ούτε θα υπάρχουν τα περίπτερα. 

Η ανακοίνωση

«Ήρθε η στιγμή μας»
 
«Ήρθε η στιγμή μας. Η ώρα να κατέβουμε στον δρόμο, εκεί που όλα ξεκίνησαν. Απλά. Συντροφικά. Διεκδικητικά. Ανθρώπινα. Ήρθε η στιγμή μας, ως κοινότητα, να επιστρέψουμε στην αρχή και να αναζητήσουμε τα στοιχεία αυτά που μας ενώνουν. Αυτά που μας δίνουν κουράγιο να συνεχίζουμε σε αυτή την ομοφοβική, τρανσφοβική και ρατσιστική κοινωνία και παρά την αστυνομική βία, την πατριαρχία, την ανισότητα, την απομόνωση και την κακοποίηση που βιώνουμε. Αυτά που θα μας κάνουν να βγούμε περήφανα μαζί στον δρόμο, διατηρώντας τη διεκδίκηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αναπόσπαστο μέρος της νέας μας καθημερινότητας.» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση για το Athens Pride.

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3hmBuHQ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη