Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα: Σαρώνει υπόπτους η ΕΛΑΣ, πού εστιάζει τις έρευνες

Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα: Σαρώνει υπόπτους η ΕΛΑΣ, πού εστιάζει τις έρευνες

Τους δράστες της θρασύτατης ληστείας μέρα μεσημέρι σε υποκατάστημα τράπεζας χθες 14/9 στο κέντρο της Αθήνας αναζητά η ΕΛΑΣ καθώς έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Η ληστεία έγινε στην οδό Μητροπόλεως 53 στις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης 14 Σεπτεμβρίου όταν δύο άτομα εισέβαλαν σε υποκατάστημα τράπεζας και με την απειλή όπλων απέσπασαν περίπου 13.000 ευρώ και διέφυγαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έφεραν μαζί τους βαρύ οπλισμό και ακινητοποίησαν υπαλλήλους και πελάτες.

Οι δράστες μπήκαν στο υποκατάστημα φορώντας βερμούδες και κοντομάνικα. Μάλιστα, ο ένας εκ των δύο είχε χαρακτηριστικό τατουάζ. Οι ληστές διέφυγαν πεζή.

Άρωμα τρομοκρατίας;


Σε 10 προσαγωγές υπόπτων προχώρησε η Αστυνομία αλλά αργά το βράδυ αφέθηκαν ελεύθεροι και οι 10. Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών ενώ συλλέγεται υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.
Οι ληστές, σύμφωνα με πληροφορίες φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης, του πρωθυπουργού και του συστήματος.

Σύμφωνα επίσης, με τα όσα μετέδωσε το Mega «το ρίσκο που πήραν ήταν πολύ μεγάλο σε σχέση με το ποσό που απέσπασαν. Γι' αυτό οι αρχές εκτιμούν πως η συγκεκριμένη ληστεία έχει άρωμα τρομοκρατίας».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3hyZN5k
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη