Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης του Θεόδωρου Καζαντζίδη

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης του Θεόδωρου Καζαντζίδη

Κραυγή αγωνίας από την οικογένεια του 27χρονου Στέφανου Καζαντζίδη, που αγνοείται για περισσότερους από τέσσερις μήνες 

Ο Στέφανος Καζαντζίδης αγνοείται απο τις 06/05/2021, οπότε έφυγε απο το σπίτι του στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, όπου και δεν επέστρεψε ποτέ.

Ο νεαρός φέρεται να έφυγε απο το σπίτι χωρίς το κινητό του τηλέφωνο, ενώ πήρε μαζί του μόνο ένα σακίδιο που περιείχε δύο λεπτές κουβέρτες, την ταυτότητά του, το φοιτητικό του πάσο, τα κλειδιά του σπιτιού του και 80 ευρώ.

Ο 27χρονος έχει καστανά μάτια, ύψος 1,78μ και είναι αδύνατος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μακρύ μπλε φούτερ, γκρι γιλέκο, τζιν παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια με λευκή σόλα.

Σημειώνεται πως η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το βράδυ της 10/09/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Οι οικείοι του κάνουν έκκληση για οποιαδήποτε πληροφορία αφορά τον 27χρονο, καθώς όπως σημειώνουν δεν μπορούν να αποκλείσουν κανένα σενάριο - ούτε εκείνο της οικειοθελούς εξαφάνισης αλλά ούτε και εκείνο της εγκληματικής ενέργειας ή του ατυχήματος.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2Xge8gs
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη