Φάουτσι: Υποχρεωτικός εμβολιασμός για όσους ταξιδεύουν με αεροπλάνο

Φάουτσι: Υποχρεωτικός εμβολιασμός για όσους ταξιδεύουν με αεροπλάνο

Υποχρεωτικός θα πρέπει να γίνει εμβολιασμός κατά της νόσου Covid-19 για όσους ταξιδεύουν με αεροπλάνο, σύμφωνα με τον κορυφαίο Αμερικανό επιδημιολόγο, Άντονι Φάουτσι.

Όπως αναφέρει το περιοδικό «Forbes», η δήλωση αυτή του «Τσιόδρα των ΗΠΑ» αφορά τις εσωτερικές πτήσεις και βρίσκει σύμφωνη την πλειοψηφία των Αμερικανών πολιτών.

Ο Δρ. Άντονι Φάουτσι, επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου, εξέφρασε πρόσφατα την υποστήριξή του για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού κατά της νόσου Covid-19 για τα αεροπορικά ταξίδια, σε συνέντευξή του στο podcast του «Skimm's Skimm This», που θα μεταδοθεί στις επόμενες ημέρες.

Η πλειοψηφία των Αμερικανών πολιτών υποστηρίζει την θέση του δρα. Άντονι Φάουτσι. Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση του ινστιτούτου «Gallup», περισσότεροι από έξι στους 10 Αμερικανούς (61%) υποστηρίζουν ότι θα πρέπει να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για όσους ταξιδεύουν με αεροπλάνο. Τον Απρίλιο του 2021, το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 57%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τον περασμένο μήνα, ο Καναδάς εξέδωσε ανακοίνωση για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού των ταξιδιωτών με αεροπλάνα, τρένα και κρουαζιερόπλοια.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3lkyCMN
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη