Φάουτσι: Υποχρεωτικός εμβολιασμός για όσους ταξιδεύουν με αεροπλάνο

Φάουτσι: Υποχρεωτικός εμβολιασμός για όσους ταξιδεύουν με αεροπλάνο

Υποχρεωτικός θα πρέπει να γίνει εμβολιασμός κατά της νόσου Covid-19 για όσους ταξιδεύουν με αεροπλάνο, σύμφωνα με τον κορυφαίο Αμερικανό επιδημιολόγο, Άντονι Φάουτσι.

Όπως αναφέρει το περιοδικό «Forbes», η δήλωση αυτή του «Τσιόδρα των ΗΠΑ» αφορά τις εσωτερικές πτήσεις και βρίσκει σύμφωνη την πλειοψηφία των Αμερικανών πολιτών.

Ο Δρ. Άντονι Φάουτσι, επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου, εξέφρασε πρόσφατα την υποστήριξή του για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού κατά της νόσου Covid-19 για τα αεροπορικά ταξίδια, σε συνέντευξή του στο podcast του «Skimm's Skimm This», που θα μεταδοθεί στις επόμενες ημέρες.

Η πλειοψηφία των Αμερικανών πολιτών υποστηρίζει την θέση του δρα. Άντονι Φάουτσι. Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση του ινστιτούτου «Gallup», περισσότεροι από έξι στους 10 Αμερικανούς (61%) υποστηρίζουν ότι θα πρέπει να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για όσους ταξιδεύουν με αεροπλάνο. Τον Απρίλιο του 2021, το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 57%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τον περασμένο μήνα, ο Καναδάς εξέδωσε ανακοίνωση για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού των ταξιδιωτών με αεροπλάνα, τρένα και κρουαζιερόπλοια.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3lkyCMN
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.