Βόλος: Η αποστολή για τον αγώνα με τη Λαμία

Ο Βόλος παίζει την Κυριακή (12/9) με τη Λαμία στο Πανθεσσαλικό. Το Σάββατο (11/9) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Έμεινε εκτός ο Σωτήρης Νίνης.

Μία επιπλέον απουσία μετράει ο Βόλος ενόψει του αγώνα με τη Λαμία, την Κυριακή (12/9) στο Πανθεσσαλικό.

Συγκεκριμένα εκτός αποστολής έμεινε και ο έμπειρος μέσος Σωτήρης Νίνης ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και για αυτόν τον λόγο προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής από τον αγώνα της πρεμιέρας με αντίπαλο τη Λαμία.

Ο Σωτήρης Νίνης δεν είναι φυσικά το μοναδικό πρόβλημα για τον κόουτς Αμπασκάλ. Είνει εκτός και οι τραυματίες Ορόζ, Ριένστρα, Ρινέρ και Τριανταφύλλου.

Η αποστολή του Βόλου για τον αγώνα με τη Λαμία: Κότνικ, Κλέιμαν, Παπαδόπουλος, Κούζντρα, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Γκρίλο, Λογαράς, Φερράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Σοάρες, Φερνάντες, Μεταξάς, Βοιτκόφσκι, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο, Τερεζίου, Φαν Βέερτ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Βόλος για τον αγώνα των Θεσσαλών με αντίπαλο την ομάδα της Λαμίας στο Πανθεσσαλικό: «Είκοσι ένας ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για τον αγώνα με τη Λαμία. Αυτοί είναι οι εξής: Κότνικ, Κλέιμαν, Παπαδόπουλος, Κούζντρα, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Γκρίλο, Λογαράς, Φερράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Σοάρες, Φερνάντες, Μεταξάς, Βοιτκόφσκι, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο, Τερεζίου, Φαν Βέερτ».

www.fosonline.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη