Σταμάτης Γονίδης: «Έκανα τατουάζ τον Άγιο Στέφανο, τον είδα μπροστά μου» (βίντεο)

(Φωτ.: Eurokinissi)

«Πολλοί πιστεύουν ότι παίρνω ουσίες επειδή λέω πράγματα που δεν αρμόζουν στην εποχή» είπε ο Σταμάτης Γονίδης δίνοντας τη δική του απάντηση σε όσους σχολιάζουν τις πνευματικές του αναζητήσεις.

«Αυτοί που με γνωρίζουν, ξεχνούν πως τραγουδώ. Τώρα ο καθένας έχει τις απόψεις του. Άλλοι λένε τι έχει πάρει αυτός. Σκέφτονται ότι επειδή λειτουργώ με ψυχή επάνω στην δουλειά μου ή λέω κάποια πράγματα που για αυτούς δεν αρμόζουν στην εποχή που ζούμε, ότι κάτι παίρνω, ουσίες. Αυτό έχουν στο μυαλό τους. Δεν με πειράζει, αν αυτό θέλουν για να με γουστάρουν, χαρά μου. Κι εγώ κάποτε δεν ήμουν έτοιμος να καταλάβω. Το γνωρίζω αυτό κι αλίμονο ο άνθρωπος αν δεν εξελίσσεται», είπε ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στον ANT1.

 «Μια φορά μάλωσα για το θέμα της θρησκείας κι είπα γιατί βρίζεις την Παναγία. Πετάς πέτρες στον ουρανό και θα σου έρθουν στο κεφάλι. Βρίζεις την Παναγία, γιατί είσαι δειλός και δεν μπορείς να βρίσεις αυτόν που έχεις απέναντί σου. Έχω κάνει τατουάζ τον Άγιο Στέφανο. Τον είχα δει μπροστά μου όταν ξάπλωσα και τον φοβήθηκα. Φώναξα και όταν ήρθαν οι γονείς μου, έφυγε και τους το έδειξα στα εικονίσματα. Έχω δύο εξαρτήσεις, το τσιγάρο και την προσευχή. Αυτά δεν κόβονται», ανέφερε ο Σταμάτης Γονίδης στην τηλεοπτική του συνέντευξη που μεταδόθηκε αργά του βράδυ της Τετάρτης.

«Αν υπήρχε όντως η μετενσάρκωση θα ήθελα να γεννηθώ αετός», είπε εξηγώντας γιατί «χτύπησε» το συγκεκριμένο tattoo, ψηλά στο αριστερό του μπράτσο.

«Η γυναίκα μου είναι ο μόνος άνθρωπος στον οποίο οφείλω μια συγγνώμη»

«Έχω μια υπέροχη γυναίκα. Και της λέω συνέχεια αν υπάρχει ένας άνθρωπος που πρέπει να του πω συγγνώμη είναι αυτή. Σε κανέναν δεν χρωστάω συγγνώμη. Και αυτό γιατί πέρασε δια πυρός και σιδήρου μέχρι να διαπιστώσω εγώ ότι είναι πραγματικά αληθινό αυτό το πρόσωπο. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια ειλικρίνεια, και τέτοιος χαρακτήρας. Δεν μπορούσα να το φανταστώ. Μετά από όσα πέρασα. Γιατί εγώ για να γνωρίσω την Κατερίνα έκαναν συμβούλιο οι Άγιοι» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Σταμάτης Γονίδης, υπογραμμίζοντας πως η σύζυγός του είναι η μόνη που της οφείλει μια συγγνώμη.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2XZnIUL
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη