«Σαφάρι» της Τροχαίας στα ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων, δεκάδες επιβάτες χωρίς πιστοποιητικά εμβολιασμού, νόσησης και rapid test

(Φωτ. αρχείου: Intime)

Δεκάδες παραβάσεις επιβατών που επιχείρησαν να ταξιδέψουν χωρίς να έχουν τα απαραίτητα έγγραφα για τον κορονοϊό, έβγαλε το «σαφάρι» των ανδρών της Τροχαίας στα ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων.

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, το χρονικό διάστημα από 23 έως 29 Σεπτεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκαν από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), στους Σταθμούς των Υπεραστικών Λεωφορείων Κηφισού και Λιοσίων, έλεγχοι επιβατών σε 100 δρομολόγια λεωφορείων.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω ελέγχων βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε 35 επιβάτες, οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα επιβίβασης (πιστοποιητικό εμβολιασμού, πιστοποιητικό νόσησης, διενέργεια αρνητικού rapid test). Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν, όπως επισημαίνεται από την ΕΛΑΣ.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3AVUq8d
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη