Μπετό οι αποφάσεις για μετακίνηση εκτός νομού και εστίαση

INTIME

Δεν φαίνεται πως αλλάζει ο σχεδιασμός για την μετακίνηση εκτός νομού και εστίαση σύμφωνα με τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου κατά την διάρκεια της ενημερώσης των πολιτικών συντακτών.

Δεν αλλάζει ο σχεδιασμός της κυβέρνησης όσον αφορά τις μετακινήσεις εκτός νομού αλλά και την εστίαση για τους ανεμβολίαστους εφήβους ηλικίας 12-18. 

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, η επιλογή rapid test για τους ανήλικους 12-17 έγινε για να μην τρώνε χωριστά οι γονείς με τα παιδιά στα εστιατόρια. Επίσης όπως τόνισε, παρέχεται η δυνατότητα στα ανήλικα παιδιά rapid test και self test στο σχολείο για μη διασπορά του κορονοϊού.

Το ίδιο όπως είπε θα ισχύει και για τις μετακινήσεις εκτός νομού, ένα μέτρο που δεν πρόκειται να χαλαρώσει για πολύ καιρό καθώς θα πρέπει να γνωρίζει η κυβέρνηση ότι οι μεταφορές είναι ασφαλείς και δεν υπάρχει κίνδυνος διασποράς του ιού. 

Τι δήλωσε για την τρίτη δόση

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου Με βάση τις αποφάσεις της εθνικής επιτροπής εμβολιασμών θα ληφθούν οι όποιες αποφάσεις.

Η φιλοσοφία των μέτρων είναι ότι όποιος δεν είναι εμβολιασμένος πρέπει να φροντίζει για την δική του προστασία και των γύρω τους. Για τα παιδιά θα πρέπει να έχουν τα rapid test μαζί τους ή να εμβολιαστούν αφού υπάρχει η δυνατότητα. Θα υπάρχει εξαίρεση για τα παιδιά 12 με 18 ετών για να μην τρώνε χώρια από τους γονείς τους στα εστιατόρια.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3k8NbDX
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη