Παναγιώτης Στασινός: Το Δημοτικό Κέντρο Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Λαμιέων ανοίγει τις πόρτες του στον Κόσμο!

Δείτε όσα ανέφερε ο αντιδήμαρχος του Δήμου Λαμιέων Παναγιώτης Στασινός:

Το Δημοτικό Κέντρο Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Λαμιέων ανοίγει τις πόρτες του στον Κόσμο!

✅Ανακαινισμένο,καθαρό και φιλόξενο για ζώα και ανθρώπους φιλοδοξεί να αποτελέσει πρότυπο για την διαχείριση των αδέσποτων στην χώρα μας!

➡️Η αρχή έγινε στις 3 Σεπτεμβρίου 2021 με την επίσκεψη ομάδας νέων από Ελλάδα,Σερβία και Κροατία,στα πλαίσια της ανταλλαγής νέων #Youthforstraydogs από το Erasmus+.

🐶Οι νέοι,που φιλοξενούνται στο NISI Raches, ξεναγήθηκαν στους χώρους του ΚΠΑΖ,φωτογραφήσαν τα σκυλάκια μας και ενημερώθηκαν αναλυτικά από την νέα μας κτηνίατρο Eleni Katsarou για τον τρόπο διαχείρισης και αντιμετώπισης του προβλήματος των αδέσποτων.

Τους υποδέχτηκαν οι ακούραστοι υπάλληλοι του ΚΠΑΖ (Vasilis Tsiampoulas,ευαγγελια γουργιωτη, Nikos Mandalos και Δημητρης Ζαχαρακης )και βέβαια τα ζωάκια που χάρηκαν τα χάδια και τις αγκαλιές τους.

Οι επισκέπτες έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και την υπόσχεση πως θα συμβάλουν με την κοινοποίηση των φωτογραφιών των ζώων στην υπεύθυνη υιοθεσία τους.

♥️Ευχαριστούμε τον Elpis Chrysovergis  και τους νέους από τις ομάδες Youth Active Minds , Udruga Prizma και SFERA Serbia που όλοι μαζί προσπαθούμε για ένα καλύτερο Κόσμο και προσκαλούμε όποιον επιθυμεί να επισκεφτεί το χώρο και να προωθήσει το θέμα της υιοθεσίας να επικοινωνήσει με τα παρακάτω τηλέφωνα, ώστε να συμβάλουμε αποτελεσματικά στην ευζωία των ζώων και την μείωση των αδέσποτων.

➡️Τηλ.Επικοινωνίας για επίσκεψη και εθελοντική προσφορά:

☎️699 6717827

☎️2231351024(πρωινές ώρες)

☎️6932837696















Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη