Σοκάρει η Πηγή Δεβετζή: «Κατέβασε το παντελόνι του και με έριξε στον καναπέ» (βίντεο)

Σοκάρει η Πηγή Δεβετζή: «Κατέβασε το παντελόνι του και με έριξε στον καναπέ» (βίντεο)

Αποκαλύψεις για μια τραυματική εμπειρία που έζησε, με σεξουαλική παρενόχληση από παράγοντα του αθλητισμού, τον οποίο αρχικά έβλεπε «σαν πατέρα», έκανε η Πηγή Δεβετζή.

Νέο επεισόδιο στο ελληνικό MeToo, στο χώρο του αθλητισμού, φέρνει στο φως η Πηγή Δεβετζή. Η ασημένια Ολυμπιονίκης της Αθήνας το 2004 αναφέρθηκε σε ένα σοβαρό περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που -όπως υποστηρίζει η ίδια-  συνέβη από παράγοντα του αθλητισμού όταν εκείνη είχε έρθει στην Αθήνα για τις ανάγκες της εθνικής ομάδας. Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», είπε ότι αυτόν τον άνθρωπο «τον έβλεπα σαν πατέρα μου, μου έταξε σπίτι και δεν πίστευα ότι θα με εκμεταλλευτεί».

Όπως είπε, γνώρισε αυτόν τον άνθρωπο που της «έταξε λαγούς με πετραχήλια» και παρότι ήταν ενήλικη δεν είχε ακόμα τις εμπειρίες για να αντιληφθεί γρήγορα τι συμβαίνει. «Με είχε καλέσει στο γραφείο του για να μιλήσουμε για θέματα αθλητισμού και κάποια στιγμή με στρίμωξε, πήγε να με ακουμπήσει, κατέβασε το παντελόνι του και με έριξε στον καναπέ. Δόξα τω Θεώ με βοήθησε ο Θεός, χτύπησε το τηλέφωνο. Πώς βλέπεις τις ταινίες που βλέπεις κάποιον που θέλει να ασελγήσει επάνω σου και κόβεται η φωνή σου. Εκείνη τη στιγμή πάγωσα. Χτύπησε το δικό του τηλέφωνο και ήταν κάποιος από έξω και έτσι προσπάθησα να ξεφύγω», περιέγραψε.

Αναφορικά με το προφίλ του άνδρα που την παρενόχλησε, η Πηγή Δεβετζή είπε ότι «αυτός ο άνθρωπος ήταν μεγαλύτερος, παντρεμένος με παιδιά και ο λόγος που δεν το είπα γιατί έχει παραγραφεί μετά από τόσα χρόνια, ήταν γιατί σεβάστηκα τα παιδιά του γιατί τον άνθρωπο αυτόν τον συναντούσα. Εγώ τον έβλεπα και ήθελα να τον πνίξω». «Εμένα με είχε πάρει ο πατέρας μου από το χέρι και με είχε φέρει στην Αθήνα για προβληματισμό. Πού να φανταστεί ο άνθρωπος αυτός και πώς να το πω. Αυτός έκανε ότι δεν συνέβαινε τίποτα. Δεν μπορούσα να το πω στους γονείς μου γιατί ο πατέρας μου θα έλεγε να έρθει να με πάρει. Μετά ήμουν πολύ επιθετική με τους άνδρες» συμπλήρωσε η πρώην πρωταθλήτρια του τριπλούν.

Ανέφερε ακόμη ότι μετά από πολλά χρόνια πήγε σε μοναστήρι για να ηρεμήσει. «Ζήτησα συγχώρεση από τον Θεό για εκείνον που πήγε να με βιάσει», είπε χαρακτηριστικά.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3CHUcBQ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη