-->

Κατερίνα Καινούργιου στη Νικολέτα από το Bachelor: «Είσαι γύφτισσα» (βίντεο)

Κατερίνα Καινούργιου στη Νικολέτα από το Bachelor: «Είσαι γύφτισσα» (βίντεο)

«Συγγνώμη τον χώρισες και το μονόπετρο το κράτησες; Δεν μιλάτε έτσι; Είσαι γύφτισσα!», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στην Νικολέττα Τσoμπανίδου.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε η Νικολέττα Τσoμπανίδου, η παίκτρια που κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του πρώτου έλληνα The Bachelor, Παναγιώτη Βασιλάκου, στον περσινό κύκλο του ριάλιτι αγάπης.

Λίγο πριν η Νικολέττα Τσομπανίδου φύγει από το πλατό, η Κατερίνα Καινούργιου παρατήρησε ότι φοράει στο χέρι της μονόπετρο και θέλησε να μάθει αν είναι αυτό που της δώρισε ο Παναγιώτης Βασιλάκος, με την κοπέλα να της απαντάει θετικά.

«Συγγνώμη τον χώρισες και το μονόπετρο το κράτησες; Δεν μιλάτε έτσι; Είσαι γύφτισσα!», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου, ξεκαθαρίζοντας το που βρίσκεται επί του ζητήματος.

«Να το γυρίσω πίσω; Αξίας δαχτυλίδι και θα του το δώσω πίσω. Μου αρέσει σαν κόσμημα και δεν το πήρε ο Παναγιώτης, η παραγωγή το πήρε. Δεν σήμαινε κάτι, ένα δώρο ήταν. Περιμένω να αντικατασταθεί», απάντησε η Νικολέττα Τσομπανίδου.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/39vDF7H
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->