Λαμία: Ξεκίνημα ίδιο με πέρυσι

Για δεύτερη διαδοχική σεζόν η Λαμία αρχίζει με τρεις διαδοχικές ήττες

Δύο είναι οι ομάδες στη φετινή Super League 1 που μετά από τρεις αγωνιστικές έχουν μόνο ήττες. Ο Απόλλων Σμύρνης και η Λαμία.

Ο πρώτος, μάλιστα, άλλαξε και προπονητή έχοντας σαφώς χειρότερη εικόνα και γνωρίζοντας τον έναν διασυρμό μετά τον άλλον. Στη Λαμία τα πράγματα είναι αλλιώς. Πάλεψε και τα τρία ματς. Ακόμη και στην πρεμιέρα με τον Βόλο που ήταν κάκιστη, κάπως το… μπάλωσε και έχασε με το κολακευτικό για την απόδοσή της 2-1.

Στον Ολυμπιακό έβαλε δύσκολα παρά την ήττα με 2-1, ενώ το ίδιο έγινε και με την ΑΕΚ. Στο ΟΑΚΑ ηττήθηκε με 1-0. Ήταν ανταγωνιστική, ζόρισε την Ένωση, αλλά το αποτέλεσμα είναι ότι παραμένει στο μηδέν.

Το ξεκίνημά της δεν διαφέρει καθόλου από αυτό που είχε κάνει πέρυσι. Ήττα με καλή εμφάνιση τότε στην πρεμιέρα απέναντι στον Άρη (3-1), ήττα στη συνέχεια από τον ΟΦΗ εντός έδρας (1-2) και το 3-0 κόντρα στην ΑΕΚ. Η πίεση για το ματς με τον Βόλο ήταν πολύ μεγάλη. Εκεί η Λαμία έχασε ξανά (1-2) και ο Γιώργος Πετράκης απολύθηκε.

Πίεση υπάρχει και τώρα. Την Κυριακή (26/9) η Λαμία υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Εκεί θα χρειαστεί να δείξει πως μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και κυρίως θα πρέπει να ξεκολλήσει από το μηδέν για να μην μπει ξανά στις περσινές περιπέτειες.

www.sportime.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη