Γεωργιάδης: Πόσοι θα πεθάνουν ακόμα νομίζοντας ότι κάνουν αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη

Γεωργιάδης: Πόσοι θα πεθάνουν ακόμα νομίζοντας ότι κάνουν αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, διευκρίνισε πως «η οικονομία μας και η ζωή μας δεν πρόκειται να κλείσουν οριζόντια ξανά κατ΄ά κανένα τρόπο», επισημαίνοντας πως η χώρα φεύγει από την πανδημία, αλλά και πως «δεν εμβολιαζόμαστε για να δείξουμε ποιο κόμμα προτιμάμε»

«Το ερώτημα δεν είναι αν φεύγει η χώρα μας από την πανδημία, φεύγει, το θέμα είναι πόσοι ακόμα θα πεθάνουν ή θα ταλαιπωρηθούν επειδή αποφάσισαν να μην εμβολιαστούν νομίζοντας ότι κάνουν αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη», τόνισε ο υπουργ΄ός, επισημαίνοντας πως «κάνουν μεγάλο λάθος που μετατρέπουν ένα ιατρικό σε πολίτικο ζήτημα». 

«Αυτή τη στιγμή η επιδημία φαίνεται να έχει κάποιες τάσεις αποκλιμάκωσης, αρά τα μέτρα μας φαίνεται να αποδίδουν, δυστυχώς αυτή η αποκλιμάκωση συνοδεύεται καθημερινά με πολλούς θανάτους ανεμβολίαστων συμπολιτών μας. Πονάω ξερώντας ότι αυτοί οι άνθρωποι θα μπορούσαν να ζουν, άλλα έπεσαν θύματα συνωμοσιολογίας», επισήμανε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο ΣΚΑΙ.

Την ίδια ώρα ο υπουργός αναφέρθηκε και στις διαδηλώσεις αντιεμβολιαστών στη ΔΕΘ, σχολιάζοντας ότι έχει πάει σε αρκετές ΔΕΘ έχει δει διαδηλώσεις για πολύ σοβαρά θέματα πχ Πρέσπες, έχει δει διαδηλώσεις από κοινωνικούς εταίρους για τους μισθούς… «Το ότι έζησα τρεις διαφορετικές συγκεντρώσεις, 500 από 'δω, 1000 από 'κει 2000 από κει κατά εμβολίου, δηλαδή ότι ένα επιστημονικό ζήτημα στα εργαστήρια των γιατρών μετατράπηκε σε πολίτικο ζήτημα. Δεν έγινε μια διαδήλωση έγιναν τρεις διαδηλώσεις, ρώτησα γιατί την αστυνομία και απάντησαν ότι αν γινόταν μια διαδήλωση θα πλακώσουν ο ένας τον άλλο. Μισιούνται μεταξύ τους. Ακροαριστεροί ακροδεξιοί και κάποιες υποομάδες». 

 

 

 

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3A6NhkN
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη