-->

«Αντε χ@σου, βρ@μ@»»: Οδηγός κλείνει ράμπα αναπήρων και βρίζει την δημοσιογράφο που τον έπιασε στα πράσα (βίντεο)

Screenshot ΣΚΑΪ

Οδηγός κλείνει ράμπα αναπήρων σε ζωντανή μετάδοση και ζητά και τα ρέστα από τον δημοσιογράφο. Κι όμως ο οδηγός όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του, αλλά χρησιμοποιήσει ανεπίτρεπτες εκφράσεις για να χαρακτηρίσει τόσο στον ανάπηρο άντρα όσο και τη δημοσιογράφο που έκαναν το ... λάθος να τον πιάσουν στα πράσα.

Σημαντικός αριθμός πολιτών καθιστά σε καθημερινή βάση δύσκολη την καθημερινότητα των ανθρώπων με κινητικές δυσκολίες.

Έναν από αυτούς κατέγραψε σε ρεπορτάζ η κάμερα του ΣΚΑΪ, ο οποίος όχι μόνο δεν ζητεί συγγνώμη για την πράξη του, αλλά απευθύνεται και με ανεπίτρεπτες εκφράσεις τόσο στον άντρα με κινητικές δυσκολίες όσο και στη δημοσιογράφο.

Τι συνέβη

Η δημοσιογράφος, στα πλαίσια του ρεπορτάζ, ακολούθησε έναν άντρα που είναι αναγκασμένος να κινείται με αμαξίδιο και δεν άργησε να καταγράψει το πρώτο εμπόδιο, καθώς ένας οδηγός είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του πάνω στον πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να κλείσει τη μπάρα αναπήρων και να μην είναι δυνατή η διέλευση του αναπηρικού αμαξιδίου.

Όταν ο άντρας εμφανίστηκε μπροστά στην κάμερα, αφού είχε ολοκληρώσει τη δουλειά του, ανενόχλητος, εκνευρίστηκε.

Αντί λοιπόν να ζητήσει ταπεινή συγγνώμη από τον συμπολίτη του για το γεγονός οτι εμπόδιζε την κίνησή του, είπε: «Δεν άργησα, ούτε 5 λεπτάκια δεν έκανα».

Όταν η δημοσιογράφος του είπε πως δεν ήταν πέντε λεπτά, απάντησε:

«Ήταν πέντε λεπτά. Δεν ψάχνουμε και δεν κάνουμε κίτρινη δημοσιογραφία. Ψάχνεστε για καβγά. Εσύ βρες αλλού μερακόματο κοπελιά» και στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό του, έκανε όπισθεν και έφυγε, κάνοντας και μία άσεμνη χειρονομία.

Μάλιστα στη συνέχεια έκανε τον κύκλο και επέστρεψε στο σημείο έβρισε εκνευρισμένος, και αποχώρησε.

 from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/39EC0N2
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->