Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Νέες αποκαλύψεις για την φρίκη που ζούσε η Ντόρα - «Θέλω να μείνει μακριά μου» (βίντεο)

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Νέες αποκαλύψεις για την φρίκη που ζούσε η Ντόρα - «Θέλω να μείνει μακριά μου» (βίντεο)

«Δεν θα κινηθώ νομικά. Το μόνο που θέλω είναι να μείνει μακριά μου. Να μην βρεθεί μπροστά μου. Θα χρειαστεί βοήθεια ψυχολόγου γιατί δεν είναι καλά»  είχε πει στην αδερφή του 32 χρονου που της αφαίρεσε τη ζωή. Τι αποκαλύπτει η μητέρα της. 

Σε αποκαλύψεις για όσα συνέβησαν όταν η Ντόρα χώρισε τον σύντροφό της, ο οποίος την εκτέλεσε εν ψυχρώ, στη Ρόδο, προχώρησε η μητέρα της αδικοχαμένης 32χρονης. Η υπόθεση γυναικτονίας έχει συγκλονίσει το νησί.

Μιλώντας σε εκπομπή του ALPHA, ανέφερε πως η αδερφή του 40χρονου είχε παρέμβει κάποιες φορές, πριν χωρίσει το ζευγάρι, προσπαθώντας να τον συνετίσει μετά της σκηνές αρρωστημένης ζήλιας του. «Τι κάνεις; Η Ντόρα είναι ελεύθερος άνθρωπος. Θέλει τον χώρο της», φέρεται να του είχε πει, σύμφωνα με τη μητέρα της Ντόρας.

Όταν η 32χρονη καθηγήτρια τον χώρισε, είπε στην αδερφή του: «Δεν θα κινηθώ νομικά. Το μόνο που θέλω είναι να μείνει μακριά μου. Να μην βρεθεί μπροστά μου. Θα χρειαστεί βοήθεια ψυχολόγου γιατί δεν είναι καλά».

Στην στενή της φίλη Μαριέττα είχε πει όταν χώρισε πάντως ότι «γλίτωσε».  

Το χρονικό της τραγωδίας

Το μεσημέρι της 22ας Σεπτεμβρίου 2021, η 32χρονη Ντόρα έβγαινε από το αυτοκίνητο της, που το είχε παρκάρει σε μικρή απόσταση από το σπίτι της στο Ροδίνι της Ρόδου. Προσπάθησε να αποβιβαστεί από το μαύρο Citroen της όταν ξαφνικά την πλησίασε ένα λευκό αυτοκίνητο. Μέσα σε αυτό επέβαινε ο πρώην σύντροφός της. Ο 40χρονος ιδιοκτήτης συνεργείου με τον οποίο είχαν χωρίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο άνδρας που από ό,τι φαίνεται δεν δέχτηκε ποτέ την απόφασή της Ντόρας για το χωρισμό, την πλησίασε και με μια κυνηγετική καραμπίνα την πυροβόλησε δύο φορές. Η 32χρονη γυναίκα έπεσε στο έδαφος νεκρή, ενώ ο άνθρωπος με τον οποίο είχε σχέση για περίπου 7 με 8 μήνες επιβιβάζονταν στο αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει, ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε.

 

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3o84uHu
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη