Πάτρα: Ο αδερφός του γαμπρού είχε κορονοϊό, αλλά ήταν... πρώτος στο χορό

Πάτρα: Ο αδερφός του γαμπρού είχε κορονοϊό, αλλά ήταν... πρώτος στο χορό

Μία «διαφορετική» τροπή πήρε ένας γάμος στην Πάτρα, όταν οι καλεσμένοι έμαθαν πως ο αδερφός του γαμπρού, ο οποίος ήταν παρών και... πρώτος στο χορό, είχε κορονοϊό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος», στην εκκλησία άπαντες τηρούσαν τα μέτρα προστασίας, φορώντας μάσκες.

Όλα άλλαξαν στη δεξίωση, η οποία έγινε σε παραλιακό κατάστημα της περιοχής, καθώς οι περίπου 150 καλεσμένοι «πέταξαν» τις μάσκες και άρχισε το γλέντι.

Σύμφωνα με μαρτυρία καλεσμένης, που μίλησε στην εφημερίδα κρατώντας την ανωνυμία της, κάποια στιγμή έμαθε πως ο αδερφός του γαμπρού είχε κορονοϊό και ήταν ασυμπτωματικός.

Όπως περιγράφει, «ο ασθενής με κορονοϊό χόρευε χωρίς μάσκα και τους αγκάλιαζε όλους, χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες».

Άμεσα, τόσο η ίδια, όσο και άλλοι καλεσμένοι, έγιναν… καπνός.

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3hnDn72
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη