Τσακρής: Να χορηγηθεί σε όλους η τρίτη δόση του εμβολίου, πριν μας προλάβουν τα γεγονότα

Τσακρής: Να χορηγηθεί σε όλους η τρίτη δόση του εμβολίου, πριν μας προλάβουν τα γεγονότα

Σύμφωνα με τον αντιπρύτανη του ΕΚΠΑ και Καθηγητή Μικροβιολογίας, Αθανάσιο Τσακρή, οι πιθανότητες να μολυνθεί κάποιος από τον κορονοϊό μετά την τρίτη δόση, είναι 10 φορές λιγότερες σε σχέση με αυτόν που έχει εμβολίαστεί με δύο δόσεις

Την άποψη πως πρέπει όλοι να εμβολιαστούμε με την τρίτη δόση εξέφρασε ο Αθανάσιος Τσακρής, σημειώνοντας πως «πρέπει να πάμε προς αυτή την κατεύθυνση πριν μας προλάβουν τα γεγονότα».

Όπως υπογράμμισε ο αντιπρύτανης του ΕΚΠΑ και Καθηγητής Μικροβιολογίας, οι πιθανότητες να μολυνθεί κάποιος από τον ιό - μετά την τρίτη δόση - είναι 10 φορές λιγότερες σε σχέση με αυτόν που έχει εμβολίαστεί με δύο δόσεις, ενώ «οδοδείκτης» για την χορήγηση της τρίτης δόσης θα πρέπει να αποτελέσει το Ισραήλ, όπου ήδη 3 εκατομμύρια πολίτες έχουν λάβει την αναμνηστική δόση.

Ο κ. Τσακρής τόνισε, παράλληλα, μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ότι πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον ιό και αυτό ισχύει για κάθε τομέα, όπως για αυτόν της οικονομίας ή της εκπαίδευσης. «Ή θα εμβολιαστούμε ή θα κολλήσουμε όλοι. Βέβαια και αν εμβολιαστούμε , πάλι υπάρχει πιθανότητα να κολλήσουμε οπότε δεν ξεμπερδεύουμε άμεσα με τον ιό», σχολίασε σχετικά.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3AbU4dg
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη