Θεσσαλονίκη: Συναυλία αφιερωμένη στον Μίκη Θεοδωράκη απόψε, στη ΔΕΘ

Θεσσαλονίκη: Συναυλία αφιερωμένη στον Μίκη Θεοδωράκη απόψε, στη ΔΕΘ

Μουσικό αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 21:30 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (Παλέ ντε Σπορ) στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ, στη Θεσσαλονίκη.

Τραγούδια του μεγάλου Έλληνα συνθέτη που έφυγε από τη ζωή στις 2 Σεπτεμβρίου, θα ερμηνεύσουν ο Βασίλης Λέκας, ο Δημήτρης Μπάσης και η Ρίτα Αντωνοπούλου.

Την Πέμπτη στη σκηνή του Παλέ ντε Σπορ θα ανέβει ο Πασχάλης σε ένα party γεμάτο από επιτυχίες των δεκαετιών: 60', 70', 80', 90' και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου το συγκρότημα «The Swingin' Cats».

Για λόγους ασφαλείας και τήρησης όλων των προβλεπόμενων μέτρων υγιεινής και ασφάλειας λόγω πανδημίας, οι συναυλίες στο πλαίσιο της φετινής ΔΕΘ πραγματοποιούνται στον ελεγχόμενο χώρο του Αλεξάνδρειου Μέλαθρου.

Απαραίτητη είναι η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και αστυνομικής ταυτότητας. Θα τηρείται σειρά προτεραιότητας εισόδου, οπότε συστήνεται η έγκαιρη προσέλευση του κοινού.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3hA5HmW
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη