Ιταλία: Επιβάτης λεωφορείου μαχαίρωσε πολίτες, σε κρίσιμη κατάσταση ένα παιδί

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Το βράδυ του Σαββάτου, στο Ρίμινι της Ιταλίας, δυο γυναίκες ελεγκτές ζήτησαν από επιβάτη λεωφορείου να τους δείξει το εισιτήριο. Ο άνδρας, ο οποίος δεν το διέθετε, έβγαλε μαχαίρι από την τσέπη του, τραυμάτισε τις υπαλλήλους του οργανισμού αστικών μεταφορών και προσπάθησε να απομακρυνθεί τρέχοντας.

Η αστυνομία εντόπισε τον δράστη -με καταγωγή από την Σομαλία- αλλά πριν προλάβει να τον συλλάβει, εκείνος τραυμάτισε άλλους τρεις ανθρώπους, μεταξύ των οποίων μια γυναίκα και ένα μικρό παιδί, με μαχαιριά στον λαιμό.

Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου του Ρίμινι, το παιδί νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο δράστης είναι σομαλικής καταγωγής και διέμενε προσωρινά σε κέντρο υποδοχής του Ερυθρού Σταυρού. Σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν ιδιαίτερα οξύθυμος στις επαφές του με τους υπόλοιπους φιλοξενούμενους και δεν αποκλείεται, χθες βράδυ, να είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, ενώ πρόσφατα είχε ζητήσει από τις ιταλικές αρχές να του παρασχεθεί πολιτικό άσυλο.

Οι εισαγγελείς, μέχρι τώρα, συνεχίζουν να αποκλείουν, τυχόν τρομοκρατικά κίνητρα.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/38Z3hcP
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη