Επίθεση με βιτριόλι: «Θέλω να αντικρίσει την καταστροφή που έχει κάνει» λέει η Ιωάννα (βίντεο)

eurokinissi

Λίγες ημέρες απομένουν για την έναρξη της δίκης για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, με την Ιωάννα να δηλώνει αποφασισμένη να παραστεί στο δικαστήριο, ενώ με μήνυμά της ξεκαθαρίζει και τους λόγους για τους οποίους θα το κάνει. 

«Για εμένα είναι μονόδρομος. Θέλω να αντικρίσει την καταστροφή που έχουν επιφέρει οι πράξεις της και να λογοδοτήσει για αυτές» αναφέρει στο μήνυμα που έστειλε μέσω του Open, το πρωί της Κυριακής.

Το μήνυμα της Ιωάννας:

«Η απόφαση μου να βρεθώ στο δικαστήριο αντιμέτωπη με τη γυναίκα που με κατέστρεψε, για εμένα είναι μονόδρομος. Θέλω να αντικρίσει την καταστροφή που έχουν επιφέρει οι πράξεις της και να λογοδοτήσει για αυτές.

Πιστεύω πως η τιμωρία της πρέπει να είναι παραδειγματική και να υπογραμμιστεί η μηδενική ανοχή της κοινωνίας και των θεσμών σε πράξεις μιμητισμού. Δεν είμαι σίγουρη πως θα μπορέσω να το διαχειριστώ, θα προσπαθήσω όμως.

Επενδύω πάντα στη στήριξη της οικογένειάς μου και στην αγάπη του κόσμου, διότι εμένα τέτοιου είδους αξίες έχουν σημασία και όχι η επιφανειακή ομορφιά. Πρέπει νομίζω κάποια στιγμή να αναθεωρήσουμε ως κοινωνία τα πρότυπα που προβάλλουμε στα παιδιά μας και στους νέους».

Tην απόφασή της να παραστεί στη δίκη είχε κάνει γνωστή και ο δικηγόρος της. «Η Ιωάννα θέλει να παραστεί στο δικαστήριο και να αντιμετωπίσει την κατηγορούμενη. Θέλει να είναι σε όλη την διαδικασία, αν και ψυχολόγοι προσπάθησαν να την αποτρέψουν, γιατί στη δίκη θα ξαναζήσει όλη την επίθεση. Θέλει να πάρει απαντήσεις, αν και πιστεύω ότι δεν θα τις πάρει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3AjdGwd
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη