Ρόδος: Χτυπούσε, απειλούσε και έβαζε κρυφές κάμερες σε πρώην σύντροφό του ο γυναικοκτόνος - Νέα συγκλονιστικά στοιχεία (βίντεο)

(Φωτ.: Eurokinissi)

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα για το παρελθόν του 40χρονου γυναικοκτόνου, ο οποίος χθες (23/9) σκότωσε την 32χρονη Δώρα στην Ρόδο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. 

Όπως αποκαλύπτει η dimokratiki.gr,  ο 40χρονος έχει «βεβαρημένο» παρελθόν στις σχέσεις του καθώς είχε επιδείξει επιθετική συμπεριφορά έναντι συντρόφων του και μάλιστα φέρεται να είχε χρησιμοποιήσει ξανά όπλο! Συγκεκριμένα, μόλις πρόσφατα ολοκληρώθηκε προκαταρκτική εξέταση που παραγγέλθηκε από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για εκβίαση και πρόσκληση σωματικών βλαβών σε 40χρονη σύντροφο του. Η 40χρονη, επί 4μήνο υποψιαζόταν ότι είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα και παρακολουθούσε την κάθε της κίνηση.

Πάντα, σύμφωνα με την dimokratiki.gr, ο 40χρονος υπήρξε παντρεμένος στο παρελθόν και είχε προκαλέσει προβλήματα σε πρώην σύζυγό του, η οποία, όντας σε διάσταση μαζί του, προσέφυγε στα αστικά και ποινικά δικαστήρια με αίτημα την έκδοση απόφασης με την οποία θα του απαγορευτεί να προσβάλλει την προσωπικότητά της, καθώς και να μην πλησιάζει την ίδια, την κατοικία και τον τόπο εργασίας της, στα 500 μέτρα. Είχε ζητηθεί να παύσει να την παρακολουθεί και να εμποδίζει την ελεύθερη κίνησή της, να παύσει να παραβιάζει το άσυλο της κατοικίας της και το απόρρητο της ιδιωτικής της ζωής και τέλος να απέχει από κάθε παράνομη πράξη εις βάρος της ψυχικής και σωματικής της υγείας, ώστε να προληφθεί η καθημερινά απειλούμενη σωματική της ακεραιότητα.

Είχε τελέσει με τον 40χρονο πολιτικό γάμο το 2011 και ο έγγαμος βίος τους παρουσίασε από την αρχή πολλά προβλήματα, αποκλειστικά εξαιτίας της συμπεριφοράς του, καθώς σε κάθε διαφωνία τους, έσπαγε ό,τι έβρισκε μπροστά του, μιλούσε απαξιωτικά για εκείνη και την οικογένειά της, την εξύβριζε και την χτυπούσε, προσπαθούσε να την μειώσει ως άνθρωπο και γυναίκα και δεν συνείσφερε καθόλου στις οικογενειακές ανάγκες. Είχε περιγράψει στα δικόγραφα περιστατικά βίας και απειλών εις βάρος της που ακολούθησαν, ενώ υποστήριξε ότι την εκβίασε.

Απειλή με όπλο

Υποστηρίζει ακόμη ότι σε μια περίσταση με την απειλή όπλου την απήγαγε και την έβαλε να οδηγεί το αυτοκίνητό της, ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο πίσω κάθισμα με την κάννη του όπλου να την σημαδεύει. Ισχυρίζεται ότι την υποχρέωσε να κοιμηθούν σε ξενοδοχείο, ενώ μετά από μήνυσή της και ενώ είχε τελειώσει το αυτόφωρο, σκαρφάλωσε τον μαντρότοιχο της οικίας της, και επιχείρησε να την πλησιάσει, αλλά εκδιώχθηκε από ιδιωτικό αστυνομικό και τον σκύλο του, τους οποίους είχε προσλάβει ο πατέρας της, για την ασφάλειά της. 

Όπως αναφέρθηκε σήμερα σε ρεπορτάζ του Mega, τους τελευταίους εννέα μήνες ο δράστης και αυτόχειρας είχε σχέση με την 32χρονη Δώρα. Πριν από δύο μήνες, περίπου, ξεκίνησαν τη συγκατοίκηση μέχρι το χωρισμό τους που έγινε πριν από 15 μέρες περίπου. Στη συνέχεια, η Δώρα επέστρεψε στο πατρικό της και όπως αναφέρθηκε η άτυχη γυναίκα είχε αναφέρει σε μια φίλη της ότι είχε δει τον 40χρονο να την παρακολουθεί με το αυτοκίνητό του, αλλά εκείνη δεν έδωσε πολύ μεγάλη σημασία σε αυτό το γεγονός.

Τι είπε αυτόπτης μάρτυρας για τη δολοφονική επίθεση

Ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος διατηρεί επιχείρηση στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης, μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1. Όπως ανέφερε, όταν άκουσε τον πυροβολισμό, βγήκε αμέσως έξω και αντίκρισε την άτυχη γυναίκα αιμόφυρτη στο πεζοδρόμιο, με τραύμα στον αριστερό κρόταφο. Η Αστυνομία έφτασε άμεσα στο σημείο ενώ και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ήταν εκεί μέσα σε λίγα λεπτά. Όμως, όπως είπε, ήταν πλέον αργά. 

Συγκλονίζουν οι γονείς

 Συγκλονιστικά είναι αυτά που αναφέρουν οι γονείς της άτυχης Δώρας, μιλώντας για την σχέση που είχε η κόρη της με τον φερόμενο ως δολοφόνο της. Όπως είπαν στο MEGA, ο 40χρονος δράστης ζήλευε την κόρη τους, η οποία ήθελε να ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό της και να αφιερωθεί στα παιδιά στα οποία έκανε μαθήματα. «Κάποια στιγμή μου λέει ''μαμά θα μείνουμε μαζί, δεν θέλω να μπλέξουμε οικογένειες''. Μου έλεγε ''έχω το μεταπτυχιακό, δεν θέλω επισκέπτες, θέλω να έχω το γραφείο μου''. Ο κύριος την ζήλευε. Έμειναν μαζί από τον Ιούλιο. Τον Αύγουστο πήγαν διακοπές 2-3 εβδομάδες. Εκεί κάτι έγινε στην Κάλυμνο, και έδειξε άλλον εαυτό» δήλωσε η κ. Κατερίνα στο MEGA.

Ο δράστης ζήλευε αφόρητα το θύμα. «Της έλεγε 'δεν θα βγεις έξω'. Άφηνε το κλειδί πίσω από την πόρτα για να βλέπει τι ώρα γυρνάει». Όπως ανέφερε η μητέρα του θύματος, η κόρη της τής εκμυστηρεύτηκε μετά τις διακοπές ότι σκοπεύει να χωρίσει. «'Μαμά αποφάσισα να χωρίσω'. Της λέω 'το κρεβάτι σου είναι εδώ, σε περιμένει"». «Μια μέρα» συνέχισε η μητέρα του θύματος, «με πήρε 4 η ώρα τα ξημερώματα η κόρη μου και μου λέει ''μαμά είναι τρελός αυτός ο άνθρωπος, έχει πρόβλημα. Θέλω να χωρίσω''. Και μετά του λέει ''τα είπα και στην μάνα μου. Μη νομίζεις ότι δεν μιλάω δεν μιλάω''».

«Δεν θέλω να βγαίνεις…»

Η συμπεριφορά του δράστη ήταν απαράδεκτη. Μεταξύ άλλων, έλεγε στο θύμα ότι «δεν θέλω να βλέπεις τηλεόραση μόνη σου. Θέλω όταν πάω για ύπνο να κοιμάσαι». Η άτυχη Δώρα είχε 9 μήνες σχέση με τον δράστη, ενώ συγκατοίκησαν τον περασμένο Ιούλιο. «Εγώ δεν θέλω να βγαίνεις, δεν θέλω να πηγαίνεις εκεί» έλεγε ο θύτης στο θύμα, σύμφωνα με την κ. Κατερίνα. «Την παρακολουθούσε. Ήξερε τι ώρα σχολάει και την περίμενε έξω από το σπίτι της φίλη της. Της είχε στήσει καρτέρι. Τις τελευταίες μέρες τον φοβόταν πολύ» σχολίασε η τραγική μητέρα για τη μέρα του φόνου.

Στην ερώτηση αν περίμεναν τέτοια τραγική εξέλιξη για τη σχέση της κόρης τους ο πατέρας της 31χρονης απάντησε ότι «φοβόμουν λίγο αλλά δεν είχε πάει το μυαλό μας σε κάτι τέτοιο». «Είχε θέμα ο άνθρωπος. Ήρθε και μας βρήκε και μας είπε ότι εσείς δεν βοηθάτε» περιέγραψε, επίσης, ο πατέρας της άτυχης εκπαιδευτικού μιλώντας για μια ξαφνική επίσκεψη του 40χρονου στο πατρικό της κοπέλας.

Η αδερφή της 31χρονης πρόσθεσε, δε, ότι «μια ημέρα πριν το περιστατικό της είχα πει «Δώρα πρόσεχε γιατί δεν έχω καλό προαίσθημα»» με τη μητέρα της άτυχης κοπέλας να προσθέτει χαρακτηριστικά για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η κόρη της ότι «είχε αδυνατίσει, είχε λιώσει το παιδί μου».

rodos579

Κόσμος και αστυνομία στο σημείο που έπεσε νεκρή 31χρονη εκπαιδευτικός στη μέση του δρόμου

«Γλίτωσα από αυτόν τον εφιάλτη που βίωνα. Γλίτωσα από ένα μαρτύριο. Ευτυχώς χώρισα», φέρεται να είπε το θύμα, μία μέρα πριν ο 40χρονος την πυροβολήσει και τη σκοτώσει με δύο σφαίρες. Ο δράστης αυτοκτόνησε λίγο μετά τη δολοφονία της γυναίκας στην περιοχή Ροδίνι, στο νησί των Ιπποτών. Συγκεκριμένα βρέθηκε νεκρός στην οικία του στην Κρεμαστή και εκεί είχε αφήσει σημείωμα που έγραφε «Χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω».

Ρόδος: Το χρονικό της γυναικοκτονίας

Η φονική επίθεση έγινε στην οδό Μόσχας στο Ροδίνι. Ένας άνδρας ηλικίας 35 έως 40 ετών, έστησε καρτέρι σε μια 31χρονη με την οποία είχαν χωρίσει πρόσφατα. Το θύμα, η 31χρονη Δώρα, διέμενε στην περιοχή. Ο άνδρας εκτέλεσε τη γυναίκα με κυνηγετική καραμπίνα και ο δράστης αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο λίγα λεπτά αργότερα.

Από τις πρώτες μαρτυρίες που επικαλείται το Mega, φαίνεται ότι ένα άγνωστο αυτοκίνητο με δύο άτομα μέσα, περίμενε λίγα μέτρα παραπέρα από το δικό της που ήταν σταθμευμένο και όταν η κοπέλα πλησίασε, την ώρα που προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητο, την εκτέλεσαν με δύο σφαίρες.

Οι πρώτες μαρτυρίες

Κάτοικοι της περιοχής που μίλησαν στη ΡΟΔΙΑΚΗ είπαν ότι η άτυχη κοπέλα διέμενε στην παράλληλη οδό και ότι χθες είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο στην οδό Μόσχας. Από τις πρώτες μαρτυρίες, φαίνεται ότι ο πρώην φίλος της περίμενε λίγα μέτρα παραπέρα μέσα σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από το δικό της που ήταν σταθμευμένο. Όταν η κοπέλα πλησίασε και πήγε να μπει στο αυτοκίνητο, πάτησε δύο φορές τη σκανδάλη εκτελώντας την εν ψυχρώ. Στο σημείο μετέβησαν αμέσως ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Κλήθηκε ο ιατροδικαστής και ειδοποιήθηκε και ο Εισαγγελέας. Οι αστυνομικές αρχές, εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη ενός ή δύο ατόμων.

Λίγα λεπτά αργότερα, οι αστυνομικές αρχές και το ΕΚΑΒ έλαβαν κλήση να πάνε σε σπίτι που βρίσκεται κοντά στον συνοικισμό Θεοτόκος, καθώς είχε ακουστεί πυροβολισμός. Η αστυνομία διαπίστωσε όταν έφθασαν εκεί, ότι ένα άτομο ηλικίας 40 ετών, είχε αυτοπυροβοληθεί μέσα στο σπίτι του. Ήταν ο δράστης του φονικού. Στο διαμέρισμά του, οι αστυνομικοί βρήκαν σημείωμα, όπου ο 40χρονος έγραφε ότι «δεν μπορεί να ζει χωρίς εκείνη».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3u6spIA
via IFTTT

21 Σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

  1. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Παραδοσιακό ιθαγενές θαύμα η ελπίδα σας να κρατήσετε την ισχυρή αγάπη χαμένη άκρα. Υπάρχει μόνο ευτυχία στη ζωή, αγάπη και αγάπη. Είμαστε ο ήρωας όλων των παραδοσιακών και πνευματικών θεραπευτών, ληστών, βοτανολόγων, μάγων, αστρολόγων και πολλών άλλων. Αυτό που φοράτε εδώ για να διορθώσετε την αποτυχία τους, Ήταν οι πιο ισχυροί θεραπευτές με τα περισσότερα αποτελέσματα την ίδια μέρα αφού πέταξαν ή μας είπαν για τα προβλήματα υγείας σας. Σήμερα τι βάσανο!!! Γιατί κάποιοι άνθρωποι πρέπει να απολαμβάνουν τη ζωή, αλλά εσείς αντιμετωπίζετε μερικά από τα προβλήματα υγείας και τις ασθένειες. Έχουμε φέρει χαμόγελα, χαρά και ευτυχία στα πρόσωπα των ανθρώπων, στις καρδιές και στις οικογένειες σε όλο τον κόσμο και εξακολουθούμε να εργαζόμαστε. Πιστεύουμε ότι η αγάπη είναι το μόνο πράγμα που κάνει τη ζωή τέλεια και αξίζει να τη ζεις. Μπορεί να το διαβάζετε με ραγισμένη καρδιά, δάκρυα στο πρόσωπό σας και μετανιώνετε για το μικρό σας λάθος, ενώ ταυτόχρονα κάνετε στον εαυτό σας τέτοιες ερωτήσεις για το γιατί εγώ; Πώς συνέβη? Τι ήταν πάνω μου; Είναι αληθινό? Γιατί έρχονται άνθρωποι στη ζωή μου και με αφήνουν; Η κόρη μου ή ο γιος μου σταματήστε να κάνετε τέτοιες ερωτήσεις στη ζωή σας, αφήστε τον Chief Gift να φέρει τον σταυρό σας για την ανάσταση της σχέσης σας και αυτό σημαίνει ότι η ανάγνωση αυτού είναι πολύ σημαντική και σήμερα είναι η μέρα σας. Ο Dr.Sango είναι εκεί για να σας βοηθήσει 24 ώρες την ημέρα, απλώς για να του στείλετε email ανά πάσα στιγμή:
    (1) Θέλεις ο σύντροφός σου να σου κάνει πρόταση γάμου και να σε παντρευτεί;
    (2) Τελειώνει η αγάπη σας; !!!!! Σε απατά,
    (3) Είστε αποκλεισμένοι από τον σύντροφό σας σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;
    (4) Ο σύντροφός σας χάνει το ενδιαφέρον του για εσάς; (Ζητήματα διαζυγίου ή δικαστηρίου)
    (5) Θέλετε να μεγαλώσει η αγάπη σας;
    (6) Μπορεί να επαναφέρει τον χαμένο ή χαμένο εραστή σας για μεγάλο χρονικό διάστημα,
    (7) Μπορεί να ενισχύσει τους δεσμούς σε όλες τις ρομαντικές σχέσεις και τους γάμους,
    (8) Μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσετε τον σύντροφό σας πιστό και πιστό σε εσάς,
    (9) Μπορεί να αποκαταστήσει την αγάπη και τη χαρά όταν οι σχέσεις διαλύονται,
    (10) Μπορεί να κάνει τον σύντροφό σου να σε αγαπήσει μόνος σου,
    (11) Μπορεί να οικοδομήσει πίστη και διαρκή αγάπη μεταξύ των ερωτευμένων,
    (12) Λάβετε αμέσως απόφαση διαζυγίου από τον πρώην σύντροφό σας,
    (13) Μπορεί να δημιουργήσει διαρκή αγάπη μεταξύ εραστών.
    (14) Μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τον κατάλληλο σύντροφο όταν μπορείτε να παραλείψετε τον κύκλο της μοναξιάς,
    (15) Διαγραφή χρέους και χρέους,
    (16) Αγοράστε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο στο όνειρό σας,
    (17) Μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές να περάσουν τις εξετάσεις/συνεντεύξεις τους (ενισχυτικό)
    (18) Βοηθάμε όσους αναζητούν εργασία,
    (19) Γράψτε αμέσως μια αξίωση για χρήματα, καθυστερήσεις πληρωμών, συντάξεις και κινδύνους
    (20) Κερδίστε επαγγελματικούς διαγωνισμούς, συμβόλαια και τυχερά παιχνίδια (όλα τα είδη παιχνιδιών)
    (21) Χρειάζεται να ανακτήσετε την χαμένη σας περιουσία;
    (22) Προσφορές και καλύτερες αμοιβές,
    (23) Θέλετε να προστατευθείτε από τα κακά όνειρα από τα κακά πνεύματα;
    (24) Είστε Sangoma, Μάγισσα, Μάγος, που θέλει να αποκτήσει περισσότερη δύναμη;
    (25) Γιατί να μην εξοικονομήσετε χρήματα ή εραστές;
    (26) Γιατί έχετε τόσους πολλούς εχθρούς;
    (27) Γιατί απολύεσαι πάντα;
    (28) Οικονομικά προβλήματα,
    (29) Το ημιτελές έργο κάποιων γιατρών έρχεται σε μένα,
    (30) Οι συντάξεις είναι δωρεάν
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επίσης να σας υπενθυμίσουμε ότι αυτή ήταν μια αρχαία πρακτική, αν και δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους. Ανάλογα με τις περιστάσεις και τις περιστάσεις κάθε ατόμου, μπορεί να είστε σε θέση να επωφεληθείτε. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, δοκιμάστε να επικοινωνήσετε με τον Dr.Sango στο email του. spellspecialistcaster937@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αληθινή αγάπη είναι η αρχή όλων των πραγμάτων, και θέλω να ξέρετε ότι είμαι ερωτευμένος με τον άντρα μου, σε σημείο που ένας άντρας είναι ερωτευμένος με τη γυναίκα του, ο άντρας μου είναι ένας άντρας που ζηλεύει για λίγο και Δεν έχω ξαναδεί τέτοια αγάπη, νιώθω πάντα χαρούμενη όταν είμαι με τον άντρα μου στο σπίτι, ο άντρας μου είναι ο τύπος του άντρα που θέλουν οι άλλες γυναίκες.
    Πάντα ενημέρωνα την καλύτερή μου φίλη για τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά του άντρα μου, αν ο άντρας μου μου έκανε κάποιο δώρο, ενημέρωνα τον καλύτερό μου φίλο και δεν ξέρω καν ότι η καλύτερή μου φίλη σχεδίαζε να παντρευτεί την αγαπημένη μου. Δεν ήξερα καν ότι με ζήλευε, ξαφνικά παρατήρησα κάποια περίεργη στάση του συζύγου μου, αν καλέσω το κινητό του δεν ακούγεται η κλήση και ερχόταν πάντα στο σπίτι αργά και για να επεκτείνει ότι τα μαζεύει έξω από το σπίτι και μετακομίζω με τον καλύτερό μου φίλο σε άλλη πόλη. Κάποιος μου είπε ότι ο φίλος μου και η καλύτερή μου φίλη πήγαιναν έξω, και σκέφτηκα ότι ήταν αστείο.
    Παρακαλώ την καλύτερή μου φίλη να αφήσει ήσυχο τον άντρα μου και αρνήθηκε και μου είπε ειλικρινά ότι έχει μείνει έγκυος για τον άντρα μου, το χειρότερο ήταν ότι μου έστειλε ακόμη και την αναφορά εγκυμοσύνης που είχε γράψει το όνομά της με τον άντρα μου όνομα Ήμουν πεσμένος και απογοητευμένος, έχω σχεδόν πεθάνει.
    Επικοινώνησα σαν 3 ξόρκι για να με βοηθήσουν να φέρω τον σύζυγό μου, όλοι μου έλεγαν ψέματα και με κορόιδεψαν, αλλά η μητέρα μου μού έλαβε ένα email και στέλνω email στον άντρα και αυτός ο άντρας με βοηθάει, για να το θέσω να λύσω τη διακοπή της εγκυμοσύνης και Ο άντρας μου επέστρεψε κοντά μου και ζούμε μια χαρά και στο τέλος της ημέρας είμαι πολύ χαρούμενος.
    Αυτός ο άντρας βοηθάει πραγματικά τη μητέρα μου όποτε αντιμετώπιζε δυσκολίες και αυτός ήταν ο λόγος που η μητέρα μου τον σύστησε και με βοήθησε επίσης, εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα στη ζωή σας, δοκιμάστε να επικοινωνήσετε με τον Dr.Sango μέσω του email του. spellspecialistcaster937@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό είναι εκπληκτικό πράγμα που πρέπει να μιλήσω για το οποίο χρειαζόμουν μια λύση για να βάλω τέλος σε ζητήματα γάμου που αντιμετωπίζω εδώ και χρόνια. Έτσι βρήκα αυτή την υπέροχη μαρτυρία μιας γυναίκας που επαινούσε τον DR WALE για την καλή του δουλειά. είπε ότι ο DR WALE ήταν το άτομο που βοήθησε να γίνει το σπίτι της ένα χαρούμενο σπίτι. είπε ότι η DR WALE έφερε πολλή ευτυχία στο γάμο της που εκείνη και ο σύζυγός της ζουν τώρα ευτυχισμένοι μαζί. Εξήγησε επίσης ότι ο DR WALE βοήθησε ένα ζευγάρι με το όνομα John και Lisa Robinson να κερδίσει 327 εκατομμύρια δολάρια στο τζακ ποτ Powerball το 2016. Με αυτές τις καταπληκτικές ιστορίες που άκουσα για τον DR WALE επικοινώνησα μαζί του και του είπα προβλήματα που αντιμετώπιζα στο γάμο μου. έχει γράψει πράγματα τώρα, γράφω με πλήρη ευτυχία γιατί ο DR WALE μπόρεσε να φέρει πίσω την ευτυχία μου. εγώ και ο σύζυγός μου είμαστε σε καλή κατάσταση τώρα, είμαστε και οι δύο ευχαριστημένοι ο ένας με τον άλλον. μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τον DR WALE στο WhatsApp/Viber του: +2347054019402 ή στο email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέλω να χρησιμοποιήσω αυτό το δυνατό μέσο για να εκτιμήσω έναν άνθρωπο που τον εκτιμώ ειλικρινά για τη βοήθειά του και την καλοσύνη του που μου έδειξε. Θέλω να πω ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον DR WALE, πράγματι είστε ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΞΟΡΚΙΟΣ. Χωρίς συμβιβασμούς, ο Δρ Γουέιλ με βοήθησε να ανακτήσω τον από καιρό χαμένο γάμο μου με τον σύζυγό μου και επίσης να επαναφέρω τη ζωή μου στο φως όταν νόμιζα ότι όλα είχαν φύγει. Είμαι ένα νέο πλάσμα τώρα με τη βοήθεια του ισχυρού ξόρκι του. φίλοι εδώ, σας παρακαλώ να μην ψάξετε άλλο για spammers που ενεργούν ως πραγματικοί οδηγοί ορθογραφίας. είναι τόσο αληθινός στα λόγια του και τα λόγια του είναι ουσιαστικά. επικοινωνήστε μαζί του τώρα στο WhatsApp/Viber: +2347054019402 ή στο email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θέλω να πω ευχαριστώ στον DR WALE για το καλό που έκανε για μένα, αν και δεν είμαι σίγουρος αν αυτό είναι το καλύτερο φόρουμ για να δείξω τη χαρά και την ευτυχία μου για όσα έκανε για μένα, αλλά δεν μπορώ να κρύψω την ευτυχία και Χαρά μου, έτσι πρέπει να τη μοιραστώ με τους ανθρώπους, ο γάμος μου κατέρρευσε πριν από περίπου χρόνια και προσπάθησα ό,τι μπορούσα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Είδα μια ανάρτηση και μια μαρτυρία σχετικά με τα καλά πράγματα που έκανε ο DR WALE και αποφάσισα να το δοκιμάσω. αν και είναι πάντα πολυάσχολος άντρας, αλλά όταν απάντησε στο WhatsApp μου, μου έδωσε εβδομάδες για να αποκατασταθεί ο γάμος μου, όπως είπε ο γάμος μου αποκαταστάθηκε από τότε είμαι ευτυχισμένος και ζω ευτυχισμένος, είμαι τόσο ευγνώμων DR WALE . μπορείτε πάντα να WhatsApp/Viber: +2347054019402 Ή Email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θέλω να πω ευχαριστώ στον DR WALE για το καλό που έκανε για μένα, αν και δεν είμαι σίγουρος αν αυτό είναι το καλύτερο φόρουμ για να δείξω τη χαρά και την ευτυχία μου για όσα έκανε για μένα, αλλά δεν μπορώ να κρύψω την ευτυχία και Χαρά μου, έτσι πρέπει να τη μοιραστώ με τους ανθρώπους, ο γάμος μου κατέρρευσε πριν από περίπου χρόνια και προσπάθησα ό,τι μπορούσα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Είδα μια ανάρτηση και μια μαρτυρία σχετικά με τα καλά πράγματα που έκανε ο DR WALE και αποφάσισα να το δοκιμάσω. αν και είναι πάντα πολυάσχολος άντρας, αλλά όταν απάντησε στο WhatsApp μου, μου έδωσε εβδομάδες για να αποκατασταθεί ο γάμος μου, όπως είπε ο γάμος μου αποκαταστάθηκε από τότε είμαι ευτυχισμένος και ζω ευτυχισμένος, είμαι τόσο ευγνώμων DR WALE . μπορείτε πάντα να WhatsApp/Viber: +2347054019402 Ή Email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θέλω να πω ευχαριστώ στον DR WALE για το καλό που έκανε για μένα, αν και δεν είμαι σίγουρος αν αυτό είναι το καλύτερο φόρουμ για να δείξω τη χαρά και την ευτυχία μου για όσα έκανε για μένα, αλλά δεν μπορώ να κρύψω την ευτυχία και Χαρά μου, έτσι πρέπει να τη μοιραστώ με τους ανθρώπους, ο γάμος μου κατέρρευσε πριν από περίπου χρόνια και προσπάθησα ό,τι μπορούσα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Είδα μια ανάρτηση και μια μαρτυρία σχετικά με τα καλά πράγματα που έκανε ο DR WALE και αποφάσισα να το δοκιμάσω. αν και είναι πάντα πολυάσχολος άντρας, αλλά όταν απάντησε στο WhatsApp μου, μου έδωσε εβδομάδες για να αποκατασταθεί ο γάμος μου, όπως είπε ο γάμος μου αποκαταστάθηκε από τότε είμαι ευτυχισμένος και ζω ευτυχισμένος, είμαι τόσο ευγνώμων DR WALE . μπορείτε πάντα να WhatsApp/Viber: +2347054019402 Ή Email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θέλω να πω ευχαριστώ στον DR WALE για το καλό που έκανε για μένα, αν και δεν είμαι σίγουρος αν αυτό είναι το καλύτερο φόρουμ για να δείξω τη χαρά και την ευτυχία μου για όσα έκανε για μένα, αλλά δεν μπορώ να κρύψω την ευτυχία και Χαρά μου, έτσι πρέπει να τη μοιραστώ με τους ανθρώπους, ο γάμος μου κατέρρευσε πριν από περίπου χρόνια και προσπάθησα ό,τι μπορούσα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Είδα μια ανάρτηση και μια μαρτυρία σχετικά με τα καλά πράγματα που έκανε ο DR WALE και αποφάσισα να το δοκιμάσω. αν και είναι πάντα πολυάσχολος άντρας, αλλά όταν απάντησε στο WhatsApp μου, μου έδωσε εβδομάδες για να αποκατασταθεί ο γάμος μου, όπως είπε ο γάμος μου αποκαταστάθηκε από τότε είμαι ευτυχισμένος και ζω ευτυχισμένος, είμαι τόσο ευγνώμων DR WALE . μπορείτε πάντα να WhatsApp/Viber: +2347054019402 Ή Email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θέλω να πω ευχαριστώ στον DR WALE για το καλό που έκανε για μένα, αν και δεν είμαι σίγουρος αν αυτό είναι το καλύτερο φόρουμ για να δείξω τη χαρά και την ευτυχία μου για όσα έκανε για μένα, αλλά δεν μπορώ να κρύψω την ευτυχία και Χαρά μου, έτσι πρέπει να τη μοιραστώ με τους ανθρώπους, ο γάμος μου κατέρρευσε πριν από περίπου χρόνια και προσπάθησα ό,τι μπορούσα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Είδα μια ανάρτηση και μια μαρτυρία σχετικά με τα καλά πράγματα που έκανε ο DR WALE και αποφάσισα να το δοκιμάσω. αν και είναι πάντα πολυάσχολος άντρας, αλλά όταν απάντησε στο WhatsApp μου, μου έδωσε εβδομάδες για να αποκατασταθεί ο γάμος μου, όπως είπε ο γάμος μου αποκαταστάθηκε από τότε είμαι ευτυχισμένος και ζω ευτυχισμένος, είμαι τόσο ευγνώμων DR WALE . μπορείτε πάντα να WhatsApp/Viber: +2347054019402 Ή Email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πώς να επαναφέρετε τον πρώην εραστή σας ακόμα κι αν φαίνεται αδύνατο.
    Αφού με χώρισε ο επί τρία χρόνια αγόρι μου, μετά βίας μπορούσα να μιλήσω χωρίς να κλάψω. Ένιωσα τυφλός και δεν ήξερα τι να κάνω και ήμουν συντετριμμένος. Το πιο οδυνηρό είναι ότι ήμουν έγκυος σε αυτόν. Τον ήθελα πίσω. Έκανα τα πάντα για να τον φέρω πίσω αλλά όλα ήταν μάταια, τον ήθελα τόσο πολύ λόγω της αγάπης που του είχα, τον παρακαλούσα με τα πάντα, έδωσα υποσχέσεις αλλά αρνήθηκε. Εξήγησα το πρόβλημά μου στην αδερφή μου και μου πρότεινε να επικοινωνήσω με έναν ξόρκι που θα μπορούσε να με βοηθήσει να κάνω ένα ξόρκι για να τον φέρω πίσω, δεν είχα άλλη επιλογή από το να του δώσω μια διαδρομή. Έστειλα μήνυμα στον ξόρκι που ονομάζεται DR WALE, και με διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα και ότι όλα θα πάνε καλά, και μου είπε τι χρειάζεται να γίνει και παρέχω τα απαραίτητα. Έκανε το ξόρκι και παραδόξως μέσα σε λίγες εβδομάδες με κάλεσε ο φίλος μου. Ήταν τόσο περίεργο, απάντησα στην κλήση και το μόνο που είπε ήταν ότι λυπόταν τόσο πολύ για όλα όσα συνέβησαν Ήθελε να επιστρέψουμε μαζί. Είπε επίσης ότι με αγαπούσε τόσο πολύ. Ήμουν τόσο χαρούμενος και πήγα κοντά του και έτσι ξεκινήσαμε να ζούμε ξανά μαζί ευτυχισμένοι. χάρη στον DR WALE. αν είσαι εδώ και ο εραστής σου σε απορρίπτει ή ο φίλος σου μετακόμισε σε άλλο κορίτσι, μην κλαις πια, επικοινωνήστε με τον DR WALE για βοήθεια τώρα. Εδώ η επαφή του.
    WhatsApp τον στο: +2347054019402 ή
    Email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. DR WALE ΒΟΗΘΕΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ ΣΧΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΛΑΧΕΙΩΝ
    Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση όταν παίζω λαχείο και δεν κέρδισα ποτέ, ή συνεχίζω να κερδίζω χαμηλό ταμείο που δεν φτάνει τα 100 δολάρια, έχω πέσει θύμα μιας τόσο σκληρής ζωής, το μεγαλύτερο ταμείο που έχω κερδίσει ποτέ ήταν 100 δολάρια και έχω παίζω λαχείο για σχεδόν 12 χρόνια τώρα, τα πράγματα αλλάζουν ξαφνικά τη στιγμή που βρήκα ένα μυστικό στο Διαδίκτυο, μια μαρτυρία ενός ξόρκι που ονομάζεται DR WALE, ο οποίος βοηθά ανθρώπους σε κάθε είδους αριθμούς λαχειοφόρου αγοράς, όταν μπαίνοντας στο διαδίκτυο είδε πολλά καλά μαρτυρίες για DR WALE. τώρα είμαι περήφανος νικητής λαχειοφόρου αγοράς με τη βοήθεια του DR WALE, κέρδισα $1.000.0000.00 και το κάνω γνωστό σε όλους όσους προσπαθούν όλες τις μέρες να κερδίσουν το λαχείο, πιστέψτε με αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να κερδίσετε το λαχείο. Ένα άλλο καλό νέο εδώ είναι ότι η DR WALE βοήθησε επίσης μια φίλη μου να φέρει πίσω τον σύζυγό της που την άφησε για μια άλλη κυρία. τώρα που η φίλη μου ζει ευτυχισμένη με τον άντρα της. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την DR WALE Μέσω: WhatsApp/Viber +2347054019402 Ή Email: drwalespellhome@gmail.com

    Ο DR WALE μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να διορθώσετε αυτά τα ζητήματα

    (1) Φέρνοντας πίσω τον πρώην εραστή.
    (2) Θεραπεία με βότανα & Πνευματική θεραπεία.
    (3) Θέλετε να προωθηθείτε στο γραφείο σας.
    (4) Ξόρκι εγκυμοσύνης.
    (5) Κερδίστε μια δικαστική υπόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. παντρεύτηκα τον φίλο μου στο γυμνάσιο, έχουμε και οι δύο τρία παιδιά μαζί. ζούσαμε καλά μέχρι που ήρθε η θετή του μαμά να μας επισκεφτεί. μετά από μια εβδομάδα που έφυγε, ο σύζυγός μου άρχισε να έχει μια αστεία συμπεριφορά και εγώ. Ήμουν σοκαρισμένος και έκπληκτος γιατί ποτέ δεν ήξερα τι έκανα λάθος. μου είπε ότι τελειώνει το γάμο μας και θα πάρει και τα παιδιά μαζί του. επειδή ξέρω ότι ο σύζυγός μου δεν ήταν τέτοιος άνθρωπος με κακή καρδιά, απλά έπρεπε να ψάξω για λύση εγκαίρως. έτσι συνάντησα ότι ο DR WALE είδε πολλές καλές μαρτυρίες γι 'αυτόν. Έτσι, επικοινώνησα μαζί του και του είπα όλα όσα συνέβαιναν μαζί μου. Ο Δρ Γουέιλ μου είπε ότι θα ετοιμάσει ένα ξόρκι για μένα και μου ζήτησε να πάρω μερικά αντικείμενα για τα οποία πλήρωσα κι εγώ. Αφού έκανε το ξόρκι για μένα, αποδείχθηκε ότι ήταν η θετή μαμά του συζύγου μου που ήταν πίσω από όλα όσα συνέβαιναν στο γάμο μας. έκανε ένα ξόρκι πολύ χωριστά εγώ και ο άντρας μου, ο σύζυγός μου η θετή μαμά είναι τώρα σε ντροπή. όλα χάρη στον DR WALE που ήρθε σωστά για να με βοηθήσει από αυτό το χάος. Ο DR WALE είναι καλός άνθρωπος στα λόγια του. μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε, και θα φέρει πίσω την ευτυχία σας. WhatsApp/Viber: +2347054019402 Ή Email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γεια σε όλους εδώ έξω!! Η αρραβωνιαστικιά μου η λεσβία που με άφησε επέστρεψε, θέλω να μοιραστώ τη μαρτυρία μου είναι η ευτυχία μου με όλους σας σε αυτό το site, πέρυσι η Λέσβια σύζυγός μου με άφησε για μια άλλη γυναίκα, με εγκατέλειψε μόνη και μου λείπω, αφού όλα ήταν τόσο δύσκολα για μένα επειδή την αγαπώ πραγματικά τόσο πολύ, δεν έχασα την ελπίδα μου, προσπάθησα να την πάρω πίσω όταν έψαχνα στο Διαδίκτυο και διάβαζα μαρτυρίες του Dr WALE πώς βοηθούσε τους ανθρώπους να επιστρέψουν εκεί Πρώην εραστή, είχα δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να ζητήσω βοήθεια, επικοινώνησα με τον Δρ WALE του εξηγώ το πρόβλημά μου, ο Dr WALE Εγγύησε μου να μην ανησυχώ ότι θα με βοηθήσει να κάνω ένα ξόρκι αγάπης για ανταπόδοση, που θα φέρει πίσω τη Λεσβία σύζυγό μου και θα με διαβεβαιώσει μέσα σε ένα βδομάδα, ήταν σαν μια μαγεία η γυναίκα μου που με άφησε σίγουρα επέστρεψε, δεν μπορούσα να πιστέψω όταν άφησε την άλλη κυρία και επέστρεψε κοντά μου με τόση αγάπη και φροντίδα θα είμαστε μαζί τώρα, δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό βοήθεια που έκανε ο Δρ Γουέιλ για μένα, ένα ξόρκι αγάπης που έφερε πίσω τη γυναίκα μου. Εάν είστε εδώ και χρειάζεστε βοήθεια για να επαναφέρετε τον πρώην σας, επικοινωνήστε με τον Δρ WALE μέσω αυτού του WhatsApp/Viber: +2347054019402 Ή μέσω email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αφού έμεινα σε έναν κακό γάμο για μερικά χρόνια λόγω, καθώς το σκέφτομαι, έχασα και τη δουλειά μου, έκλαιγα μέρα νύχτα και κόντεψα να τρελαθώ. Αλλά τώρα στάθηκα ξανά στα πόδια μου, ευχαριστώ πολύ τον DR WALE που μου επανέφερε την ευτυχία. Αφού διάβασα για όλα τα καλά πράγματα που έχει κάνει ο DR WALE για τους ανθρώπους, επικοινώνησα γρήγορα μαζί του και του είπα τι περνάει. Ο σύζυγός μου τότε πάντα με χτυπούσε χωρίς λόγο, πάντα προσβάλλει οτιδήποτε κάνω. Αφού τα είπε όλα αυτά στον DR WALE, μου έκανε ξόρκι και ανακάλυψε ότι ο σύζυγός μου έβλεπε κάποιον άλλο εκτός γάμου μας, γι' αυτό γυρίζει σπίτι και έψαξε για ελαττώματα. Αλλά όλα χάρη στον DR WALE που έχει αποκαταστήσει τα πάντα ξανά στο κανονικό. Ο σύζυγός μου ζήτησε συγχώρεση από εμένα και το αφεντικό μου στον εργασιακό μου χώρο μου ζήτησε να επιστρέψω στη δουλειά. Συνιστώ επίσης τον DR WALE σε όποιον χρειάζεται βοήθεια. επικοινωνήστε με τον DR WALE Μέσω WhatsApp/Viber: +2347054019402 ή E-Mail: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο σύζυγός μου μάζεψε από το σπίτι για να ζήσει με μια άλλη κυρία που γνώρισε στο Διαδίκτυο και μου έστειλε χαρτιά διαζυγίου. Δεν ήθελα διαζύγιο λόγω της αγάπης που έχω για τον άντρα μου, δεν θέλω να διαλυθεί η οικογένειά μου. Υποψιαζόμουν ότι η γυναίκα χρησιμοποίησε ξόρκι για να δέσει τον άντρα μου, ώστε να μην μπορεί να επιστρέψει στην οικογένειά του. Έψαχνα για συμβουλές για το πώς να κερδίσω ξανά τον σύζυγό μου και βρήκα ένα σχόλιο που λέει ότι η DR WALE τη βοήθησε να ανακτήσει τον σύζυγό της μετά από αρκετούς μήνες χωρισμού και πήρα τον αριθμό WhatsApp του DR WALE που υπήρχε στο σχόλιο και WhatsApp +2347054019402 τον για το πρόβλημά μου και μου απάντησε και με βοήθησε να ανακτήσω τον σύζυγό μου μέσα σε μια εβδομάδα και αυτή τη στιγμή ο σύζυγός μου είναι πίσω μαζί μου και είναι ακόμα πιο στοργικός και περιποιητικός. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τον DR WALE για βοήθεια στο WhatsApp/Viber του: +2347054019402 ή στο email: drwalespellhome@gmail.com Ο DR WALE είναι το κατάλληλο άτομο για να επικοινωνήσετε σχετικά με τα προβλήματα της σχέσης ή του γάμου σας και θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε τον πρώην σας και είμαι πολύ χαρούμενος που μαρτυρεί την καλή του δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο πρώην σύζυγός μου και εγώ πάντα καταφέρναμε να παραμείνουμε φιλικοί μετά το διαζύγιό μας τον Φεβρουάριο του 2019. Αλλά πάντα ήθελα να ξαναβρεθώ μαζί του, το μόνο που χρειάστηκε ήταν μια επίσκεψη σε αυτόν τον ιστότοπο spell casters τον περασμένο Δεκέμβριο, γιατί το όνειρό μου ήταν να ξεκινήσω ένα νέο έτος με τον σύζυγό μου, και να ζήσω ευτυχισμένοι μαζί του. Αυτός ο μάστορας ζήτησε ένα συγκεκριμένο ξόρκι αγάπης για εμένα και τον άντρα μου, και το δέχτηκα. Και αυτός ο ισχυρός ξόρκι άρχισε να κάνει τα μαγικά του. Και μετά από μερικές εβδομάδες αφότου αυτό το ξόρκι λειτούργησε για μένα, ο σύζυγός μου με κάλεσε πίσω για να είμαστε ξανά μαζί και μετανιωνόταν για όλες τις λάθος πράξεις του. Το ξόρκι μου λειτουργεί γιατί μάντεψε: Ο «σύζυγός» μου επέστρεψε και ετοιμαζόμαστε πώς να πάμε στο δικαστήριο και να αποσύρουμε τα χαρτιά διαζυγίου μας το συντομότερο δυνατό. Αυτό δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα θαύμα. Σας ευχαριστώ DR WALE για τα δυνατά ξόρκια σας. Τα λόγια δεν φτάνουν. εδώ είναι το WhatsApp/Viber του: +2347054019402 ή email: drwalespellhome@gmail.com

    Είναι επίσης σε θέση να κάνει ξόρκια όπως 1: Lottery 2: Conceive 3: Breakup 4: Divorce 5: Cure για κάθε είδους ασθένειες και ιούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γεια σας θεατές στο διαδίκτυο, είμαι εδώ για να μοιραστώ τη μαρτυρία μου για το πώς με βοήθησαν να πάρω πίσω τη γυναίκα μου. Ήμουν απατεώνας και η γυναίκα μου με έπιασε πολλές φορές. Προσπάθησα να φτιάξω τον εαυτό μου και κάθε φορά κατέληγα να απατώ ξανά και ξανά. Υποθέτω ότι δεν κατάλαβα τι σήμαινε για μένα μέχρι που με άφησε μόνη. Άρχισα να βρίσκω έναν τρόπο να την επαναφέρω, αλλά τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί τέλεια μέχρι που βρήκα ένα άρθρο για τον DR WALE που βοήθησε πολλούς ανθρώπους παγκοσμίως να επαναφέρουν τις σχέσεις τους. Επικοινώνησα μαζί του στον αριθμό του WhatsApp μέσω +2347054019402 και με διαβεβαίωσε ότι η γυναίκα μου θα επιστρέψει κοντά μου μέσα σε μερικές εβδομάδες με τα δυνατά μαγικά του και πλήρωσα κάποιο ποσό ευρώ για τα υλικά που χρειάζονται για την εργασία. Παραδόξως, η γυναίκα μου επέστρεψε στο σπίτι μετά από μερικές εβδομάδες λέγοντας ότι εξακολουθεί να με αγαπά και ορκίστηκα να μην την απατήσω ποτέ πια. Όλα χάρη στον DR WALE. WhatsApp/Viber: +2347054019402 ή drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παραλίγο να αφαιρέσω τη ζωή μου εξαιτίας του συζύγου μου που με άφησε και σταμάτησε να επιλέγει τις κλήσεις μου. Είπε ότι δεν με αγαπάει πια, προσπάθησα να τον παρακαλέσω, αλλά δεν θα μου απαντήσει μέχρι να τσακωθούμε και να χωρίσουμε για έξι μήνες, μετά κατάλαβα ότι δεν μπορώ να φύγω χωρίς αυτόν. Έκανα ό,τι ήταν δυνατό για να τον πάρω πίσω αλλά δεν τα κατάφερα. μέχρι που συνάντησα αυτόν τον άντρα που ονομάζεται DR WALE στο διαδίκτυο, επικοινώνησα μαζί του και του είπα όλα όσα συνέβησαν μεταξύ εμένα και του συζύγου μου πριν από τον χωρισμό μας. Μου ζήτησε να μην φοβάμαι ότι όλα θα πάνε καλά. Μου είπε να πληρώσω για αντικείμενα που θα χρησιμοποιήσει για την προετοιμασία του ξόρκι αγάπης για μένα και πλήρωσα και ακολούθησα όλες τις συμβουλές και τις οδηγίες που μου έδωσε. Αφού με βοήθησε να κάνω ένα ξόρκι αγάπης και ιδού, ο σύζυγός μου επέστρεψε μέσα σε μια εβδομάδα. εκλιπαρώντας με για συγχώρεση, εξεπλάγην τόσο πολύ που υπάρχουν ακόμα ξόρκια όπως ο DR WALE. Αν κάποιος εδώ χρειάζεται βοήθεια, με κάθε ειλικρίνεια, επικοινωνήστε με τον DR WALE σήμερα μέσω WhatsApp/Viber: +2347054019402 ή email: drwalespellhome@gmail.com
    όντως είσαι ο καλύτερος DR WALE σας ευχαριστώ που κάνατε το σπίτι μου ξανά ένα χαρούμενο σπίτι. Δεν μπορώ ποτέ να σταματήσω να μιλάω για εσάς κύριε. είναι πραγματικά υπέροχος άνθρωπος, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του για λύση για κάθε είδους πρόβλημα όπως
    (ένα) ξόρκι λαχειοφόρου αγοράς
    (δύο) πρώην πίσω
    (τρεις) μείνω έγκυος
    (τέσσερα) θεραπεία για κάθε είδους ασθένεια, ασθένεια και μόλυνση
    Και πολλοί άλλοι επικοινωνούν με αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο σήμερα και παίρνουν τη δική σας
    Τα προβλήματα λύθηκαν 100%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν μπορώ να ξεχάσω πώς ο DR WALE με βοήθησε να αποκαταστήσω το γάμο μου μετά από εννέα μήνες χωρισμού με τη γυναίκα μου λόγω καυγά και εκείνη έφυγε και δεν επέστρεψε ποτέ ξανά κοντά μου, έκανα τόσα πολλά για να την πάρω πίσω, αλλά τίποτα δεν λειτούργησε μέχρι είδα ένα σχόλιο στο διαδίκτυο όταν κάποιος κατέθεσε πώς ο DR WALE τη βοήθησε να αποκαταστήσει τον σύζυγό της και έτσι επικοινώνησα μαζί του μέσω του WhatsApp και αφού έγραψα το πρόβλημά μου με διαβεβαίωσε ότι θα με βοηθήσει να επιστρέψω με τη γυναίκα μου μέσα σε λίγες μέρες αφότου έκανε το ξόρκι της αγάπης, και αφού έκανε το ξόρκι, η γυναίκα μου επέστρεψε στο σπίτι και παρακάλεσε ότι λυπόταν πολύ σήμερα που επέστρεψα με τη γυναίκα μου και είμαστε και οι δύο ευτυχισμένοι και ζούμε ξανά μαζί. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που θέλουν να πάρουν την αγάπη τους πίσω, επικοινωνήστε με τον DR WALE γιατί είναι η τέλεια απάντηση στο πρόβλημά σας τα στοιχεία επικοινωνίας του είναι: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 ή drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο γάμος μου για είκοσι χρόνια ευλογημένος με τρία παιδιά ήταν έτοιμος να καταρρεύσει επειδή ο αγαπημένος μου σύζυγος είπε ότι είχε κουραστεί από την ένωσή μας και ήθελε να χωρίσουμε χωρίς λόγο, ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, οπότε βγήκα έξω για βοήθεια, μετά από έξι μήνες αναζήτησης βοήθειας χωρίς αποτέλεσμα, συνάντησα τελικά τον DR WALE, έναν πνευματικό άνθρωπο ευλογημένο από τους θεούς του με μια υπερφυσική δύναμη να επιλύει διάφορα προβλήματα της ζωής. Του εξήγησα την κατάστασή μου, ο DR WALE μου είπε ποιο ήταν το πρόβλημα και μου είπε τι έπρεπε να κάνει, ακολούθησα τις οδηγίες του και μετά από μια εβδομάδα ο άντρας μου γύρισε σπίτι μετά από έξι μήνες και έσκισα το χαρτί διαζυγίου και σήμερα ζούμε σε ειρήνη. Εάν έχετε κάτι που σας ενοχλεί στη ζωή σας και θέλετε μια γρήγορη και αξιόπιστη λύση, επικοινωνήστε με τον DR WALE θα έχετε έναν λόγο να μοιραστείτε τη μαρτυρία του όπως εγώ. επικοινωνήστε με το Whatsapp/Telegram: +2347054019402 ή drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη βοήθεια που μου προσέφερε ο Δρ Ουέιλ και το έβδομο πνεύμα όταν είχα ένα πρόβλημα με τον γάμο μου. Είμαι παντρεμένος εδώ και έξι χρόνια και με τον άντρα μου αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλον. Μετά από τρία χρόνια γάμου ο άντρας μου άλλαξε ξαφνικά, είχε σχέση με μια κυρία έξω, το παρατήρησα τότε προσευχόμουν για θεϊκή παρέμβαση. Το πράγμα έγινε πιο σοβαρό που έπρεπε να το συζητήσω και με τη φίλη μου, προσευχήθηκα όμως ο άντρας μου να μην εγκαταλείψει την παράξενη γυναίκα. Ο άντρας μου μόλις ήρθε σπίτι μια μέρα. Πήρε μερικά ρούχα και άφησε εμένα και τα παιδιά για την ερωμένη του. Εκείνη τη στιγμή ήμουν μπερδεμένη μη γνωρίζοντας τι να κάνω ξανά γιατί έχασα τον άντρα μου και τον γάμο μου επίσης. έψαχνα για βοήθεια στο Διαδίκτυο, είδα πολλούς ανθρώπους να μοιράζονται μαρτυρία για το πώς ο DR WALE και τα επτά πνεύματα τους βοηθούν με τα συζυγικά τους προβλήματα, έτσι επικοινώνησα μαζί του μέσω του WhatsApp +2347054019402 και του είπα το πρόβλημά μου και μου είπαν να να είστε ήρεμοι που ήρθα στο σωστό μέρος όπου μπορώ να το επιστρέψω στον άντρα μου μέσα στις επόμενες είκοσι μία ημέρες. Μου είπε τι πήγε στραβά με τον άντρα μου και πώς συνέβη. ότι ο γάμος μου θα αποκατασταθεί. Προς μεγάλη μου έκπληξη Πριν από τις είκοσι μία μέρα ο άντρας μου ήρθε στο γραφείο μου παρακαλώντας με γονατιστός να βρω ένα μέρος στην καρδιά μου να τον συγχωρήσω. Δεν μπορούσα να πιστέψω στην αρχή νόμιζα ότι ονειρευόμουν. Ο σύζυγός μου υποσχέθηκε ότι δεν θα με απατήσει ποτέ ξανά και επιστρέψαμε πιο ήρεμοι και ευτυχισμένοι μαζί. φίλοι μου που διαβάζουν αυτό τώρα, η περίπτωσή σας δεν είναι και η χειρότερη, γιατί δεν κάνετε μια δοκιμή στον DR WALE και τα επτά πνεύματα.. Κάνουν εκπλήξεις.. Ξέρω ότι δεν θα το μετανιώσετε. Μπορεί να φτιάξει τη σχέση σας με τον πρώην σύντροφό σας. Ευχαριστώ τον Θεό που χρησιμοποίησε τον DR WALE για να σώσει τον γάμο μου. επικοινωνήστε μαζί του μέσω WhatsApp/Viber: +2347054019402 ή email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη