Μαστοράκου: Αντιεμβολιαστές υγειονομικοί επιχειρούν να αλλοιώσουν το σύστημα εμβολιασμού

Μαστοράκου: Αντιεμβολιαστές υγειονομικοί επιχειρούν να αλλοιώσουν το σύστημα εμβολιασμού
«Υγειονομικοί μέσα στα εμβολιαστικά κέντρα με αντιεμβολιαστικές αντιλήψεις δεν νοείται», δηλώνει η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, Άννα Μαστοράκου.

Μετά τις σοβαρές καταγγελίες για εικονικούς εμβολιασμούς στην Καρδίτσα, δεν αποκλείεται να ακολουθήσει ντόμινο αποκαλύψεων, καθώς όπως αποκάλυψε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας Άννα Μαστοράκου, μια πολύ μικρή μερίδα αντιεμβολιαστών υγειονομικών επιχειρεί να παρεισφρήσει και να αλλοιώσει το σύστημα εμβολιασμού!

Η ίδια έχει λάβει πλήθος αναφορών από γιατρούς για πιέσεις που δέχονται από αντιεμβολιαστές να εκδώσουν πλαστά πιστοποιητικά αλλά και θετικά ράπιντ τεστ, ώστε να εξασφαλίσουν ψευδή πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης.

Όπως δηλώνει, το πρόβλημα έχει δύο πλευρές: Aντιεμβολιαστές υγειονομικοί επιχειρούν να προσληφθούν στις εμβολιαστικές γραμμές, είτε για να αποκομίσουν παράνομα οικονομικά οφέλη, είτε για λόγους «ιδεολογικούς» ώστε να «βοηθήσουν» άλλους αντιεμβολιαστές να ξεφύγουν από την υποχρέωση των ράπιντ τεστ.

«Καλό είναι να μπει πιο αυστηρός έλεγχος στις διαδικασίες με τις οποίες επιλέγονται οι γιατροί που μπαίνουν στους εμβολιασμούς και να γίνουν όλες οι νομικές ενέργειες, ώστε να μαζευτούν κάποιοι. Μου έλεγε συνάδελφος, πρόεδρος δηλαδή Ιατρικού Συλλόγου, ότι ξέρει αντιεμβολιαστή γιατρό που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα της χορήγησης των εμβολίων κι έχει μεγάλη υποψία ότι θα παίξει αρνητικό ρόλο στους εμβολιασμούς. Αλλά δεν μπορεί φυσικά να αποδείξει τίποτα. Αυτό είναι μεγάλο θέμα. Θα πρέπει στους γιατρούς που μπαίνουν στο πρόγραμμα να γίνει αυστηρός έλεγχος», σημειώνει η κυρία Μαστοράκου.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Pelop.gr



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2WXNoB2
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη