Στο CAS ο Άρης για το -6

Στο CAS ο Άρης για το -6

Αλλαγή προσανατολισμού από την ΠΑΕ Άρης, στο CAS προσφεύγουν οι «κίτρινοι» για την αφαίρεση των έξι βαθμών, παρακάμπτοντας την αντίδραση της αίτησης αναψηλάφησης στην Επιτροπή Εφέσεων.

Η απόφαση λήφθηκε μέτα από τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη με το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ Άρης.

Εκεί, αποφασίστηκε να μην κατατεθεί αίτηση αναψηλάφησης στην Επιτροπή Εφέσεων για την ανάκληση της απόφασής της. Τελικά, κρίθηκε προτιμότερο να προσφύγει η ΠΑΕ στο CAS το οποίο θα δικάσει την υπόθεση από την αρχή εξετάζοντας όλα τα δεδομένα της.

Στην ΠΑΕ Άρης επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών τόσο από την Επιτροπή Δεοντολογίας όσο και από την Επιτροπή Εφέσεων καθώς κρίθηκε ένοχη για το αδίκημα της πλαστογραφίας στην υπόθεση Λάσκοφ.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3kaRkXO
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη