Λήξη εγγραφών για τον ”Ελλέβορο” - Συνεχίζονται οι εγγραφές για Hercules Mountain Marathon και Farmaklides Trail 6.4klm

Λήξη εγγραφών για τον ”Ελλέβορο”, συνεχίζονται οι εγγραφές για Hercules Mountain Marathon και Farmaklides Trail 6.4klm . 

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για τον ”Ελλέβορο” έχουν κλείσει και από σήμερα 8/9/2021, μπορούν να προβαίνουν σε  πληρωμές μόνο όσες και όσοι έχουν κάνει ήδη  την εγγραφή τους. Η προθεσμία ολοκλήρωσης της εγγραφής, θα ισχύει μέχρι την Τετάρτη 15/9/2021 το βράδυ και μετά παύει να υπάρχει η δυνατότητα αυτή. 

Για τον Hercules Mountain Marathon και τη μικρή διαδρομή “Farmakides” trail6.4klm, οι εγγραφές και πληρωμές  συνεχίζονται κανονικά, μέχρι τη συμπλήρωση των 150 συμμετοχών, η , την καταληκτική ημερομηνία 19/9/2021. 

Σε περίπτωση που υπάρξουν κενές θέσεις στον “Ελλέβορο”, μετά την ημερομηνία που έχει δοθεί, θα ανοίξει η φόρμα εγγραφών, για περιορισμένο αριθμό αθλητών και θα ενημερωθείτε με νεώτερη ανακοίνωση. 

Σύλλογος δρομέων Φθιώτιδας Τραχίνα

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη