Βίντεο ντοκουμέντο με τον Mad Clip να τραγουδάει με την Φουρέιρα λίγες ώρες πριν σκοτωθεί

INSTAGRAM

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του γνωστού τράπερ Mad Clip από τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα, λίγες ώρες πριν σκοτωθεί ήταν σε γάμο και τραγουδούσε με την Ελένη Φουρέιρα.

Συγκεκριμένα σοβαρό τροχαίο δυστύχημα είχε περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης ο γνωστός τράπερ Mad Clip, όταν το όχημα που οδηγούσε «καρφώθηκε» σε δέντρο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Το τροχαίο σημειώθηκε στην Παραλιακή, στο ύψος της Παναγίας Φανερωμένης, κοντά στον Αστέρα Βουλιαγμένης, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Στη συνέχεια ο Mad Clip μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του. Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκαν 14 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, ενώ οι άντρες της πυροσβεστικής, έκαναν δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν. Ο δημοφιλής 34χρονος τραγουδιστής ήταν μόνος του στο όχημα του. 

Ο τραγουδιστής ήταν σε γάμο φίλων του, σύμφωνα με τα stories στο instagram που έχει ανεβάσει ο ίδιος και ο Mad Clip επέστρεφε από παραλιακό κέντρο όπου είχε παραβρεθεί σε γάμο φιλικού του ζευγαριού.

Μάλιστα στον ίδιο γάμο καλεσμένη ήταν και η Ελένη Φουρέιρα και μαζί τραγούδησαν το ντουέτο τους.

Στο βίντεο που ανάρτησε χρήστης του Twitter, φαίνεται ότι λίγες ώρες πριν χάσει τη ζωή του τραγουδούσε και χόρευε και ήταν πολύ χαρούμενος.

«Καταλάβατε ποσό απέχει η ζωή από το θάνατο;»

{https://twitter.com/Marka2_/status/1433300937758715904?s=20}

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2Ym6vFi
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη