Rally Acropolis 2021, Ειδική διαδρομή: 7 (Παύλιανη 1)

Ο Kalle Rovanpera σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στην πρώτη ειδική της ημέρας, αυξάνοντας τη διαφορά του από τον Ott Tanak σε 9,3 δευτερόλεπτα. Ο Sebastian Ogier έχασε κάποιο χρόνο και παραμένει τρίτος, 16,7 δευτερόλεπτα από την κορυφή.
To μήκος της ειδικής διαδρομής ήταν 24,25 χλμ., η θερμοκρασία που επικρατούσε ήταν 11 βαθμοί Κελσίου, ενώ η ειδική είχε μαλακό και νωπό χώμα και σημεία με λάσπες.

Ακολουθούν οι δηλώσεις των οδηγών, μετά το πέρας της ειδικής.

Sebastien Ogier/Julien Ingrassia

Ήταν βρεγμένο σε αρκετά σημεία. Χρειάζεσαι μαλακά ελαστικά σε αυτή την ειδική, αλλά πρέπει να τα φυλάξεις και για το υπόλοιπο rally.

Thierry Neuville/Martijn Wydaeghe

Eίχα αυτοπεποίθηση από χτες. Ατελείωτη ειδική. Έπρεπε να επιλέξω σκληρά ελαστικά, που δεν είναι ιδανικά για αυτό το χώμα, αλλά πρέπει να φυλάξουμε ελαστικά με τη μαλακή γόμα για την αυριανή Power Stage.

Kalle Rovanpera/Jonne Halttunen

Σίγουρα τα ελαστικά μας δεν ήταν τα ενδεδειγμένα, ιδιαίτερα από το μέσο της ειδικής. Στην αρχή ήμουν μπερδεμένος. Προσπάθησα να πιέσω, ο χρόνος είναι καλός, όλα ωραία.

Ott Tanak/Martin Jarveoja

Δυσκολεύτηκα πολύ. Μου προκαλεί έκπληξη ο καλός μου χρόνος.

Gus Greensmith/Chris Patterson

Καλύτερα από χτες, αλλά όχι τέλεια. Το κλειδί φαίνεται να είναι ο ρυθμός σε αυτό το ράλλυ, και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό.

Dani Sordo/Candido Carrera

Πολύ δύσκολη ειδική στο τέλος. Δύσκολο να κρατήσεις ρυθμό, να ακολουθήσεις τις γραμμές και να υπολογίσεις την ταχύτητά σου.

Adrien Fourmaux/Renaud Jamoul

Ήταν πολύ δύσκολα. Η πρόσφυση άλλαζε συνεχώς. Δεν είχα αυτοπεποίθηση. Δεν έχω κινηθεί ποτέ τόσο πολλή ώρα με πρώτη ταχύτητα σε ειδική.

Pierre-louis Loubet/Florian Haut-labourdette

Σε κάποια σημεία στο μέσο της ειδικής είναι σαν πάγος. Εύκολα κάνεις το λάθος. Μεγάλη και δύσκολη ειδική.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη