Θεοδωρικάκος: To 22% των αστυνομικών δεν έχει εμβολιαστεί

Θεοδωρικάκος: To 22% των αστυνομικών δεν έχει εμβολιαστεί

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη διευκρίνισε πως, όπως δήλωσε και ο πρωθυπουργός, δεν τίθεται θέμα υποχρεωτικού εμβολιασμού των αστυνομικών

Στο ζήτημα του εμβολιασμο΄ύ των αστυνομικών αναφέρθηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, υπογραμμίζοντας πως μόλις το 22% των αστυνομικών δεν έχει εμβολιαστεί - ποσοστό που είναι κάτω από τον μέσο ορό της ελληνικής κοινωνίας.

Διευκρίνισε, παράλληλα, ότι όπως δήλωσε και ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη δεν πρόκειται να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στην Αστυνομία.

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ 100,3, ο ΥΠΡΟΠΟ προανήγγειλε ότι η Αστυνομία θα είναι σκληρή και αποτελεσματική απέναντι στο έγκλημα, υπογραμμίζοντας πως το μήνυμα είναι ασφάλεια για όλους. Σημειώσε, τέλος, πως πρέπει να αυξηθεί η παρουσία της αστυνομίας στις γειτονιές και ιδιαιτέρα στην Αττική οπού σημειώνεται το 70% της εγκληματικότητας, άλλα και να ενισχυθούν τα αστυνομικά τμήματα.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3hw8D42
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη