-->

Επιτέλους... ξεκάθαρο: Αυτά ισχύουν με τις παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου

Επιτέλους... ξεκάθαρο: Αυτά ισχύουν με τις παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου

Διεκρινίσεις δίνει το υπουργείο Εσωτερικών όσον αφορά τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου.

Αναφέρει πως «Αναφορικά με τη διεξαγωγή των παρελάσεων και των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 και επειδή διακινούνται ανυπόστατες φήμες περί μη διεξαγωγής των μαθητικών παρελάσεων, επισημαίνεται ότι συνεχίζουν να ισχύουν στο ακέραιο τα όσα προβλέπονται στη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών που εξεδόθη στις 13 Οκτωβρίου 2021.

Επομένως, οι μαθητικές παρελάσεις παντού θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Διευκρινίζεται ότι η μαθητική παρέλαση της Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται παραδοσιακά στις 27 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιηθεί επίσης κανονικά. Στη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης θα παρελάσουν μόνο στρατιωτικά τμήματα. Όλες οι παρελάσεις θα έχουν μέγιστη χρονική διάρκεια 60 λεπτών.

Σημειώνεται ότι, λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, οι εορταστικές εκδηλώσεις, θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας υγείας».

Νωρίτερα είχε δημιουργηθεί ένα μπάχαλο με τις παρελάσεις στη Θεσσαλονίκη με άλλα να ανακοινώνει η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και διαρροές του ΥΠΕΣ.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3aZ8pif
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->