Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Ζήτησε και πήρε προθεσμία ο 39χρονος Ρουμάνος

Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Ζήτησε και πήρε προθεσμία ο 39χρονος Ρουμάνος

Λίγο μετά τις 10:30 το πρωί της Παρασκευής 1 Οκτωβρίου έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας ο 39χρονος Ρουμάνος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 42χρονης Μόνικα Γκιους.

O 39χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα. Είχε παραδοθεί στις 17 Σεπτεμβρίου στην Ολλανδία και την Πέμπτη εκδόθηκε στην Ελλάδα, μετά από κοινές ενέργειες των ελληνικών και ολλανδικών αρχών.

Αρχικά, οδηγήθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και αφού πέρασε πρώτα την πόρτα της Εισαγγελίας Εφετών Καλαμάτας για να γίνει ταυτοπροσωπία, ακολούθως μετέβη στο Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας.

Ο ίδιος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες για την δολοφονία της Μόνικα Γκιους , η οποία είχε εξαφανιστεί από τον περασμένο Φεβρουάριο και βρέθηκε τσιμεντωμένη στην αυλή σπιτιού που διέμενε στην Κυπαρισσία.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3kYJpNW
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη