Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Βίντεο ντοκουμέντο με τον 54χρονο κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Βίντεο ντοκουμέντο με τον 54χρονο κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Ένα βίντεο ντοκουμέντο με τις κινήσεις  του γυναικοκτόνου της Ιεράπετρας κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προκαλεί απότροπιασμό. Ανατριχιαστικός είναι και ο διάλογος τους 54χρονου δράστη με τους αστυνομικούς που προσπαθούσαν να τον πείσουν να μην πηδήξει στο κενό. 

Ένα αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα το MEGA , δείχνει τις κινήσεις του δράστη της νέας γυναικοκτονίας στην Ιεράπετρα. Σε αυτό αποτυπώνεται ο τρόπος που κινήθηκε ο δράστης πέντε λεπτά πριν ειδοποιηθεί η αστυνομία για το φριχτό έγκλημα.

Σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Ιεράπετρας ο δράστης φαίνεται να κατευθύνεται προς τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που εργαζόταν η 48χρονη. Με την ανάλυση του υλικού δεν εντοπίστηκε να περνά από τον συγκεκριμένο δρόμο το αυτοκίνητο της πρώην συζύγου του, που σημαίνει ότι ακολούθησαν διαφορετικά δρομολόγια.

Παρόλα αυτά ο δράστης φαίνεται να γνώριζε ακριβώς το μέρος που θα βρισκόταν η 48χρονη εκείνη τη χρονική στιγμή και άρα το είχε σχεδιάσει με ακρίβεια.

Ο 54χρονος δράστης μετά το έγκλημά του απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει. Από τις 07:50 που έγινε η δολοφονία μέχρι τις 16:15 ο γυναικοκτόνος βρισκόταν στην άκρη του γκρεμού και η αστυνομία διαπραγματευόταν μαζί του.

KHDEIA2

Οι διάλογοι του δράστη με τους αστυνομικούς

Γυναικοκτόνος: Θα πέσω στο κενό. Μην πλησιάζετε. Θα αυτοκτονήσω. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή για μένα. Δεν θέλω να πάω στη φυλακή

Αστυνομικός: Ηρέμησε. Πρέπει να φύγεις από εκεί

Γυναικοκτόνος: Τι θα κάνω τώρα; Ποια είναι η διαδικασία με τους δικηγόρους; Τι θα πω στον εισαγγελέα και στον ανακριτή;

Αστυνομικός: Θα παρουσιαστείς και θα τους πεις τι έγινε. Θα έχεις και τους δικούς σου μάρτυρες

Ο μεγαλύτερος γιος έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον πατέρα του και έπαιξε καθοριστικό ρόλο για τη σύλληψή του.

Γυναικοκτόνος: Πού είναι η μάνα σου;

Γιος: Είναι στο νοσοκομείο

Γυναικοκτόνος: Άρα ζει

Γιος: Ναι, είναι στην εντατική

Γυναικοκτόνος: Ήμουν καλός πατέρας, για εσάς το έκανα

Συγκλονίζει η κόρη της 48χρονης – «Η μάνα μου ήταν πάντα δίπλα μας»

Τραγικές φιγούρες στο δράμα που παίζεται τις τελευταίες ώρες στην Ιεράπετρα, είναι τα 4 παιδιά της 48χρονης γυναίκας. Η «Η μάνα μου όντως, δεν υπήρχε στιγμή που να έλειπε από δίπλα μας. Οτιδήποτε κι αν κάναμε, οτιδήποτε χρειαζόμασταν, είτε από ψυχολογική υποστήριξη, είτε χρηματική είτε νοσοκομειακή, ήτανε εκεί. Από τα χειρότερα μέχρι τα καλύτερα δεν υπήρχε περίπτωση να λείπει», δήλωσε η κόρη της εκλιπούσας.

«Δεν περιμέναμε να φτάσει ως εκεί»

Μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA, η κόρη της 48χρονης, περιγράφει έναν ιδιαίτερα εκρηκτικό πατέρα, όμως η ίδια δεν περίμενε ότι θα φτάσει στο σημείο να πραγματοποιήσει τις απειλές εναντίον της συζύγου του.

«Οι γονείς μου μένανε μαζί μέχρι και τον Μάρτιο. Η μαμά μου έφυγε από το σπίτι. Εγώ έχω γυρίσει στην Κρήτη τον τελευταίο ένα χρόνο. Το κάθε σπίτι έχει τα καλά και τα κακά, έτσι είχαμε κι εμείς. Αλλά όχι τόσο όσο να μπορούσε να φτάσει εκεί πέρα ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Ξέρω ότι πάνω στα νεύρα του ο καθένας λέει πολλά. Πίστευα ότι ο πατέρας μου ένιωθε πληγωμένος, προδομένος», σημείωσε η κόρη του θύματος.

«Θέλουμε να στηρίξουμε τέσσερα παιδιά τα οποία έχασαν τη μητέρα τους. Να δώσουμε το δικαίωμα και στην οικογένεια και στα παιδιά να γίνει ο αποχαιρετισμός κι από εκεί και πέρα να πάρουν όλα τον δρόμο τους», ανέφερε ο ανιψιός του θύματος.

Ήταν βίαιος και επιθετικός

Μια επιστήθια φίλη της 48χρονης μιλώντας στο MEGA υποστηρίζει ότι ο 54χρονος ήταν βίαιος.

«Είχε σηκώσει χέρι πάνω της. Της είχα πει να φύγει, μου έλεγε ότι δε γίνεται, και πώς θα βρει δουλειά εκεί», ανέφερε η φίλη του θύματος.

Τα προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν γνωστά και στην οικογένεια του δράστη. «Ήτανε εν διαστάσει και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Πήγαινε σε ψυχολόγο, θα πήγαινε τώρα σε ψυχίατρο αλλά δεν πρόλαβε να πάει», υποστήριξε η αδελφή του δράστη.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2ZF88OM
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη