Ρόδος: Τι αναφέρει η δικογραφία για την κακοποίηση της 8χρονης, τι περιμένουν οι αρχές

Ρόδος: Τι αναφέρει η δικογραφία για την κακοποίηση της 8χρονης, τι περιμένουν οι αρχές

Oλοκληρώθηκε χθες το πρώτο στάδιο της προανάκρισης που διενεργήθηκε για την πολύκροτη υπόθεση της κακοποίησης της 8χρονης στην Ρόδο

Στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου βρέθηκε την Πέμπτη η 50χρονη γυναίκα που φέρεται να κακοποίησε 8χρονη με σκοπό να αποσπάσει από τη μητέρα της 700 ευρώ.

Η θεία της 8χρονης, που δεν έχει ακόμη συλληφθεί, κλήθηκε προκειμένου να της γνωστοποιηθεί ο διορισμός παιδοψυχίατρου για την εξέταση της ανήλικης, αλλα και για να ασκήσει, εφόσον το επιθυμεί, το νόμιμο δικαίωμά της, για τον διορισμό τεχνικού συμβούλου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ροδιακής, η δικογραφία περιλαμβάνει τηn ανωμοτί κατάθεση της θείας και του παππού, 9 μαρτυρικές καταθέσεις μελών της οικογενείας και τρίτων γνωστών, καθώς και ευρήματα των εργαστηριακών εξετάσεων, γνωμοδοτήσεις και εκθέσεις ιατροδικαστή, γυναικολόγου και μικροβιολόγου. Τελευταίος κατέθεσε προχθές ο πατέρας της 8χρονης, ναυτικός, που επέστρεψε στη Ρόδο μετά από ένα πολυήμερο ταξίδι.

Πρωταρχικό μέλημα της Εισαγγελέως Ανηλίκων είναι να ληφθεί τώρα μέριμνα για το παιδί, αλλά και να υπάρξει πλήρης κοινωνική έρευνα και για τα αδέλφια του, ενώ τώρα αναμένεται να διαπιστωθεί αν υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις για την άσκηση ποινικών διώξεων ή θα χρειάστει περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Πληροφορίες της Ροδιακής αναφέρουν ότι η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου δεν έχει ακόμη καταλήξει στο τι ακριβώς έχει συμβεί και μελετά διεξοδικά τα στοιχεία για να αποφανθεί «εφ΄ όλης της ύλης».

«To έχει ξανακάνει» λέει η κόρη της

Γεμάτη οργή εμφανίστηκε χθες η 26χρονη κόρης της 50χρονης που ομολόγησε ότι κακοποίησε το 8χρονο κορίτσι στην Ρόδο, πριν τα «πάρει όλα πίσω» μέσα σε λίγα 24ωρα.

 «Δεν θα την πω μάνα. Θα την ονομάσω ένα τέρας με πολλά κεφάλια», ανέφερε χαρακτηριστικά ένα από τα παιδιά της «θείας της 8χρονης» τα οποία εγκατέλειψε να μεγαλώσουν σε ορφανοτροφείο.

«Είναι ένα τέρας που δεν μπορώ να πω ούτε το όνομά της. Έφτασε και εκεί η μοίρα της, στο σημείο να κακοποιήσει ένα κοριτσάκι που δεν φταίει τίποτα, είναι επικίνδυνη» πρόσθεσε η κόρη της μιλώντας στο Mega.

Παράλληλα, η νεαρή κοπέλα που μεγάλωσε στο ορφανοτροφείο της Αγίας Ειρήνης προχώρησε σε μια απίστευτη αποκάλυψη, υποστηρίζοντας πως δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από απόρρητο αριθμό, όπου μια γυναίκα της ανέφερε ότι πριν χρόνια η 50χρονη είχε κάνει το ίδιο πράγμα σε κόρη φίλης της, με σκοπό να της αποσπάσει 2.500 ευρώ.

Θα μπορούσαμε να είμαστε στη θέση της 8χρονης»

«Θα μπορούσαμε εγώ και τα αδέρφια μου να είμαστε στη θέση της 8χρονης, δεν ήμασταν εμείς γιατι ίσως τότε να μην είχε βοήθεια», δήλωσε από την πλευρά της, η 23χρονη κόρη της.

«Τώρα πιστεύω έχει τον σύντροφό της» πρόσθεσε η κόρη της 50χρονης προσθέτοντας πως «αυτός είναι μπλεγμένος με ουσίες».

 Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, η κόρη της 50χρονης δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη αυτό από πλευράς της, ενώ η ίδια υπογραμμίζει πως «θέλει να βοηθήσει τις Αρχές, ώστε η μητέρα της να μπει όσο πιο μέσα γίνεται».

«Ξέρω ότι τα έκανε εκείνη με το σύντροφό της. Δεν ξέρω με ποια λογική» τόνισε σχετικά.

Υπενθυμίζεται πως η 50χρονη που ομολόγησε το φρικτό σχέδιό της και στη συνέχεια κατηγόρησε τον παππού ως βιαστή του παιδιού, προκείμενου να αποσπάσει 700 ευρώ, εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερη στη Ρόδο μαζί με τον σύντροφό της, καθώς ακόμα δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3ngAyqO
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη