Χαλίνα Χάτσινς: Ποια είναι η διευθύντρια φωτογραφίας που σκότωσε ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν

Χαλίνα Χάτσινς: Ποια είναι η διευθύντρια φωτογραφίας που σκότωσε ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν

Ποια είναι η διευθύντρια φωτογραφίας του Χόλιγουντ που σκοτώθηκε καταλάθος από το όπλο που κρατούσε στα γυρίσματα του Rust ο γνωστός ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν.

Η 42χρονη κινηματογραφίστρια δέχθηκε, από άγνωστο μέχρι τώρα λόγο, σκοτώθηκε κατά την διάρκεια γυρισμάτων από όπλο που κρατούσε ο γνωστός ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουίν. Άμεσα μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Νέου Μεξικού όπου λίγο αργότερα εξέπνευσε.

Γεννημένη στην Ουκρανία και μεγάλωσε σε μία στρατιωτική βάση στον Αρκτικό Κύκλο. Είχε σπουδάσει δημοσιογραφία και στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με βρετανικές παραγωγές ντοκιμαντέρ, ως μέλος της ομάδα έρευνας. Στην πορεία αποφάσισε να αλλάξει καριέρα, μετακόμισε στο Λος Άντζελες και το 2015 αποφοίτησε από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου.

Θεωρούταν ως μία από τις πιο εξελίξιμες κινηματογραφίστριες και το 2018 είχε επιλεχθεί ως μία από τις Rising Stars του περιοδικού American Cinematographer .

Μεταξύ άλλων ταινιών μεγάλου μήκους στις οποίες εργάστηκε περιλαμβάνονται το αστυνομικό δράμα του Michael Nell Blindfire (2020), η ταινία τρόμου της Cate Devaney The Mad Hatter (2021), το To the New Girl της Adriana González-Vega (2020) και η ταινία τρόμου Darlin' (2019) της Pollyanna McIntosh.

Η ίδια αποκάλεσε τον εαυτό της «ανήσυχη και ονειροπόλα». Στο προφίλ της στο Instagram δημοσίευσε πολλές εικόνες αυτόν τον μήνα από το πλατό του «Rust», συμπεριλαμβανομένου ενός βίντεο την Τρίτη με το να καβαλάει ένα άλογο την ημέρα της άδειας της.

{https://ift.tt/3pn6FYx}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3B8Vxk6
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη