Πετρούνιας: «H Μιλλούση, ήταν χάλια κι έκλαιγε» είπε on air η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Πετρούνιας: «H Μιλλούση, ήταν χάλια κι έκλαιγε» είπε on air η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι πήρε την Βασιλική Μιλλούση τηλέφωνο και εκείνη ήταν χάλια και έκλαιγε και ότι θα εμφανιστεί ζωντανά στην εκπομπή της για να μιλήσει για τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε τηλεφωνικά με τη σύζυγο του Λευτέρη Πετρούνια, Βασιλική Μιλλούση, η οποία ήταν πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση

Οι δηλώσεις του χρυσού Ολυμπιονίκη για το κίνημα #MeToo έφεραν σωρεία αντιδράσεων στα social media.

«Μίλαγα με τη Βασιλική χθες. Μου λέει "δε μπορεί. Ο Λευτέρης όλα αυτά για τα οποία αγωνίζεται τόσο καιρό… Για τους Έλληνες, για την Ελλάδα μας. Έχει δυο κόρες. Από μια λάθος δήλωση που άλλο πράγμα εννοούσε…". Ήταν πολύ χάλια παιδιά, έκλαιγε η Βασιλική» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και αποκάλυψε πως η Βασιλική Μιλλούση πρόκειται να εμφανιστεί ζωντανά για να μιλήσει για το θέμα.

Η συγγνώμη του Λευτέρη Πετρούνια

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας ζήτησε συγγνώμη τονίζοντας πως οι Έλληνες είναι η δύναμή του και έχουν δίκιο να είναι εκνευρισμένοι με την δήλωσή του αυτή.

«Η διατύπωση του τρόπου σκέψης μου ήταν εντελώς λάθος. Νιώθω χρέος να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη από όλους τους Έλληνες για αυτήν τη λάθος διατύπωση της σκέψης μου».

Και συνέχισε: «Είμαι υπέρμαχος του κινήματος #MeToo. Στηρίζω όποιον έχει υποστεί βία. Ζητώ ξανά συγγνώμη και έχουν απόλυτο δίκιο να με κατηγορήσουν. Καταδικάζω όμως κάθε μορφή βίας. Εγώ το ζήτησα να βγω και να ζητήσω συγγνώμη, γιατί όντως έκανα ένα λάθος. Ως άνθρωπος δεν είμαι τόσο ικανός όσο στους κρίκους για να εκφράσω σωστά τη σκέψη μου» είπε, μεταξύ άλλων.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3jr1lzs
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη