-->

Μπιμπίλας: «Να συνεχιστεί η προβολή σειρών με τον Φιλιππίδη, ζουν άνθρωποι από τα δικαιώματα»

eurokinissi

Την άποψη πως οι σειρές του Πέτρου Φιλιππίδη πρέπει να συνεχίσουν να προβάλλονται καθώς από τα δικαιώματα αυτών των σειρών ζουν οι ηθοποιοί, εξέφρασε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (Σ.Ε.Η.) Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας και πρόεδρος του ΣΕΗ, μιλώντας το Σάββατο στο Mega, θέλησε να εκφράσει την προσωπική του άποψη αναφορικά με το κόψιμο των τηλεοπτικών σειρών, στις οποίες συμμετείχε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης παραμένει προφυλακισμένος, κατηγορούμενος για έναν βιασμό κατά εξακολούθηση και δύο απόπειρες.

«Η δική μου άποψη είναι ότι οι σειρές πρέπει να συνεχίζονται. Ήδη κατέβηκαν από το Youtube και μου φάνηκε περίεργο. Κατέβηκαν σειρές στις οποίες συμπρωταγωνιστούσα με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη αυτά τα δικαιώματα.

Το ΣΕΗ ακόμα δεν έχει πάρει θέση γι' αυτό, το επεξεργαζόμαστε για να βγάλουμε επίσημη ανακοίνωση. Θα ήθελα να παρακαλέσω τα κανάλια να παίξουν κι άλλες σειρές που έχουν θάψει και δεν παίζουν ποτέ… Δεν θίγει μόνο τους ηθοποιούς, αλλά και τους σκηνοθέτες», ανέφερε ο κ. Μπιμπίλας.

Παράλληλα, επισήμανε πως εκφράζει την προσωπική του άποψη και όχι ως πρόεδρος του Σ.Ε.Η., προσθέτοντας ότι «αυτές οι σειρές αποτελούν ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, δεν μπορούμε να τις θάψουμε».

Σχετικά με την απόφαση του εισαγγελέα να παραπέμψει τον Πέτρο Φιλιππίδη σε δίκη με την κατηγορία του βιασμού κατ' ΄εξακολούθηση και δύο απόπειρες βιασμού, αλλά και την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης του ηθοποιού και της μετατροπής της προφυλάκισης σε κατ' οίκον κράτηση με ηλεκτρονικό βραχιολιάκι, ο Σπύρος Μπίμπιλας υποστήριξε :

«Δεν μπορούμε να κρίνουμε τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, εφόσον έκρινε ότι η υπόθεση πρέπει να πάει στο δικαστήριο. Νιώθουμε στενοχώρια για τον φίλο μας, αλλά κυρίως για τη στενοχώρια που βιώσαμε για κάποιες φίλες μας.

Από τη μία είναι άνθρωποι που δουλεύαμε χρόνια, κι από την άλλη είναι ένα άτομο που γνωρίζω και υπήρχε πρόβλημα», είπε ο πρόεδρος του Σ.Ε.Η., εννοώντας ότι μία από τις καταγγέλλουσες ήταν φίλη του, και πρόσθεσε ότι εκείνη την περίοδο δεν είχε υποψιαστεί ότι είχε γίνει κάτι σοβαρό ούτε εκείνος ούτε η μητέρα της.

Τέλος, σύμφωνα με τον κ. Μπιμπίλα, ο,τι ζητήθηκε από την Εισαγγελία από τις καταθέσεις των κοριτσιών στο σωματείο, δόθηκε.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3oMC7iA
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->