Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στους δρόμους της Αθήνας, πού έχει κίνηση

Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στους δρόμους της Αθήνας, πού έχει κίνηση

Ουρές ταλαιπωρίας και απίστευτη κίνηση στο κέντρο της Αθήνας. Που σημειώνονται τα μεγαλύτερα προβλήματα

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί από το πρωί στην Αθήνα, με κεντρικούς οδικούς άξονες να είναι μποτιλιαρισμένοι.

Μεγάλες καθυστερήσεις καταγράφονται στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας. Τα σημαντικότερα προβλήματα εντοπίζονται στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας.

Μεγάλα είναι τα προβλήματα στην άνοδο και στην κάθοδο ανά τμήμα του Κηφισού. Καθυστερήσεις υπάρχουν και στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα, από τον κόμβο Ηρακλείου έως κόμβο Μεταμόρφωσης.

Κίνηση επικρατεί αυτήν την ώρα και στην Περιφερειακή Υμηττού. Καθυστερήσεις προς Ελευσίνα 10΄- 15΄ από κόμβο Αγίας Παρασκευής έως κόμβο Κηφισίας.

Σοβαρά προβλήματα παρατηρούνται και στην κάθοδο και στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισίας. Μποτιλιάρισμα αυτή την ώρα στην κάθοδο από το ΚΑΤ έως και τη Φιλοθέη. Μεγάλα προβλήματα και στη Μεσογείων.

Μεγάλες είναι οι καθυστερήσεις στους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας. Αυξημένη κίνηση μπροστά από το Καλλιμάρμαρο.

Υπενθυνμίζεται ότι ΟΛΜΕ και η ΔΟΕ κήρηξαν 24ωρη απεργία για σήμερα 11 Οκτωβρίου και συγκέντρωση στο Εφετείο Αθηνών στις 11:30 το πρωί.

kinisi



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3uYbSH0
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη