Επιστροφή στα Πανεπιστήμια: Ουρές για τα πιστοποιητικά έξω από το ΠΑΜΑΚ (εικόνες, βίντεο)

Ξεκίνησαν σήμερα τα μαθήματα στα δύο Πανεπιστήμια της Θεσσαλονίκης, με τους φοιτητές να σχηματίζουν τεράστιες ουρές έξω από το ΠΑΜΑΚ.

Δυσκολότερη απ' όσο αναμενόταν φαίνεται πως είναι η επιστροφή στα αμφιθέατρα για τους φοιτητές. Αυτό καθώς η έλλειψη προσωπικού για να ελέγξει τα πιστοποιητικά τους, έχει οδηγήσει σε μεγάλες καθυστερήσεις και ουρές έξω από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

foitites2

foitites3

Όλοι φέρουν το πιστοποιητικό τους, ενώ τηρούν στη συντριπτική τους πλειοψηφία τα μέτρα προστασίας φορώντας μάσκα και στους εξωτερικούς χώρους των κτιρίων όπου υπάρχει συνωστισμός.

Στις εισόδους των κτιρίων υπάρχει ελεγκτής ο οποίος σκανάρει τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης.

Μεγάλη ουρά στο ΠΑΜΑΚ

Μεγάλη ουρά έχει δημιουργηθεί στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, όπου ο έλεγχος γίνεται στον εξωτερικό χώρο του Πανεπιστημίου, σε αντίθεση με το ΑΠΘ όπου γίνεται στην είσοδο των κτιρίων.

{https://www.youtube.com/watch?v=UZcc2eW_qHI&t=14s}

ΠΗΓΗ: thestival.gr



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/305xmGo
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη